JEDNODNEVNI IZLET MOSTAR & KRAVICE + HERCEGOVAČKI MALDIVI

Cjenovnik:

Cijena po osobi: 45 KM

Plan putovanja

Polazak iz Sarajeva sa dogovorenog mjesta (Zemaljski muzej Sarajevo) u 08:00 sati prema Mostaru. Doživite predivan grad na rijeci Neretvi. Upoznajte se sa gradom, starim mostom koji je pod zaštitom UNESCO-a, Karađozbegovom džamijom, Gazi Husref begovom džamijom, franjevačkom crkvom s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini, Koški Mehmed pašinom džamijom, Turskom kućom, povijesnom četvrti grada sa nizom sadržaja iz bogate historije grada.

U starom gradu, brojni trgovci rukotvorina, pravi su izazov za turiste. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i samostalno otkrivanje i upoznavanje prelijepom Mostaru.

Nastavak putovanja prema Kravicama.

Vodopad rijeke Trebižat prirodno je čudo koje je sada pod zaštitom države. Ovaj je slap među najvećima u Hercegovini i definitivno najimpresivniji. Voda rijeke Trebižat na tom mjestu se razuđuje i pada sa visine od 30 metara stvarajući prirodni amfiteatar širine 150 metara, stvarajući prirodnu predstavu koja podsjeća na najpoznatije svjetske vodopade. Mogućnost kupanja, te slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.

 

Nakon odmora, slijedi polazak prema hercegovačkim Maldivima! Da, dobro ste pročitali!

U blizini Čapljini na rijeci Trebižat, smjestio se Club Divine koji svojom jedinstvenom ponudom i ambijentom privlači posjetitelje iz cijele regije. Sam prostor je izuzetno efektan i mnogo podsjeća na kućice na Maldivima, zato su ga posjetioci i nazvali takvim imenom! Netaknuta priroda je jedna od mnogobrojnih vrlina koje krase ovo mjesto, koje se nalazi uz rijeku Trebižat u blizini Čapljine. Spoj prirode, zabave i ugodnog ambijenta u kojem ćete zasigurno uživati, odmoriti se i uživati u rijeci.

 

Povratak u Sarajevo u kasnim poslijepodnevnim satima.

Aranžman uključuje

Pratioca grupe za minimalno 40 prijava
Troškove organizacije putovanja
Prevoz visokoturističkim luksuznim autobusom Neoplan Cityliner

Aranžman ne uključuje

Ulasci u muzeje i tvrđave kao fakultativni izleti
Individualni troškovi
Troškove PZO

Već od

45 KM

Termin putovanja:  27.08.2022.
Prevoz: Bus

Uz pomoć prozora na dnu stranice možete stupiti u direktnu komunikaciju sa nama putem Facebook Messenger-a.

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Dodatne informacije

Napomena: Ovaj program je samo prijedlog, te može doći do izmjene istog. Kalkulacija je rađena na bazi minimalono 35 osoba, a MAKSIMALNO 44 OSOBE (1 autobus). Agencija zadržava pravo izmjene cijene aranžmana u slučaju manjeg /većeg broja prijavljenih ili u slučaju izmjene troškova koji utiču na formiranje konačne ponude. Cijene su rađene na bazi trenutnih cijena ulaznica.

 

Vaš pouzdan partner za putovanja, Relax Tours!

iata
ta
austrian
lufthansa
qatar
emirates
etihad

Naša preporuka

Rezervišite putovanje

Dogovorite sve unaprijed – rezervišite sada