Mercure Hurghada 4* 

Opis hotela: Hotelski kompleks Mercure Hurghada 4* pripada poznatom svjetskom lancu hotela Accor, što garantuje visok nivo usluge i kvaliteta smještaja. Kompleks se sastoji od 6 zgrada izgrađenih u arapskom stilu.

Položaj: Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, na 15 minuta od centra, u oblasti Magawish koja se nalazi u južnom dijelu Hurgade. Hotel posjeduje sopstvenu dugačku, pješčanu plažu. Manji dio plaže je koralni. Ulazak u vodu je postepen. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, peškiri se dobijaju uz karticu.

Sadržaj: Recepcija, loby, loby bar, dva restorana, 3 a la carte restorana (riblji, azijski i mediteranski), 5 barova – beach bar, cocktail bar, ultra bar, oriental bar… dva bazena, od kojih se jedan grije, fitness centar, džakuzi i sauna (uz doplatu) besplatan Wi-fi internet u javnim dijelovima hotela, vodeni sportovi (uz doplatu), babysitting, mini klub (4-7 ), junior klub (6-12 godina), igralište, fudbal, tenis (uz doplatu), servis za pranje i preglanje veša..

Smještaj: Hotel raspolaže sa 469 soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo, klima uređaj sa manuelnim podešavanjem temperature, telefon, SAT TV, fen za kosu, minibar. Sobe su modernog dizajna i renovirane prije 2 godine. Sobe mogu biti okrenute ka bašti, bazenu ili moru. Standard sobe su 22m², namijenjene za smještaj 2+1 dijete ili 3 odrasle osobe; Superior sobe 48m² namijenjene za smještaj 2+2 djece ili 3+1 dijete; Superior porodične sobe 48 m² imaju odvojenu prostoriju i namijenjene su za smještaj 3 odrasle i 2 djeteta. Na raspolaganju je i Superior suite king size 96m², i može da smjesti 5 odraslih osoba. Sve sobe raspolažu sa terasom ili balkonom.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluženje). All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack (pool bar), večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 2 a’ la carte restorana (uz rezervaciju i doplatu), Ultra bar (otvoren svaki dan od 10:00h do ponoći i nudi piće, grickalice i sve vrste pića lokalnih premium brendova), “Pool bar” (otvoren svaki dan od 10:00h – 17:00h, nudi piće, grickalice i sladoled), ” Beach bar” (otvoren svaki dan od 10:00h – 17:00h, nudi osvježavajuća pića i egzotične koktele) i “Sharky Disco” (otvoren svaki dan od 23:00h).

Napomena:Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju