MARRIOT BEACH RESORT HOTEL 5*, Polupansion

Lokacija

Nalazi se na svojoj plaži, oko 7km od aerodroma, oko 8km od starog centra – Sakala i oko 600m od novog turističkog centra – Memša.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1995. godine, dobitnik je brojnih nagrada i nosilac velikog broja sertifikata za usluge. Čini ga glavna zgrada u kojoj se nalaze 283 smještajne jedinice. U sklopu hotela nalazi se nekoliko a la carte restorana i četiri bara. Za djecu tu su dječiji bazen, igralište na plaži i mini club.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu pješčanu plažu. Kupališna zona je sa lijepim ulaskom u dubinu. Posjeduje i malo ostrvo do koga se dolazi mostićem. Suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži se ne plaćaju.

Smještaj

Hotel poseduje 283 smještajne jedinice od čega su 25 apartmani. Sve sobe sadrže klima uređaj, telefon, internet, LCD TV sa filmskim kanalima, fen za kosu, sef, TWC, balkon, set za čaj i kafu. Standardna soba je površine oko 32m².Plaća se: telefon, mini bar, Wi-Fi internet, room service.

Hrana i piće

Usluga je  polupansion i all inclusive, na bazi samoposluživanja (izbor više jela). Pored glavnog, hotel ima italijanski a la carte restoran, Toscany (besplatno jednom u toku boravka) i četiri bara: Surf and Turf (od 11:00 do zalaska sunca), Sunshine Bar & Beach Front , Patio Cafe  i Sunset Bar. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: a la carte restoran, sva uvozna i flaširana pića i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizer, usluge pranja i peglanja veša, ljekar, limuzina.

Sport i zabava

Hotel u svom sastavu ima bazen, dječiji bazen. Otvoreni bazen se grije tokom zimske sezone (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: dva teniska i skvoš terena, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, internet na javnim mestima. Plaća se: skvoš i teniski tereni, ronjenje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu, saunu, jacuzzi, tursko kupatilo i parno kupatilo uz doplatu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju