Relax Tours
Agencija

Dragi tour-operatori, turističke agencije i naši cijenjeni gosti

Kako zamišljate savršenu turističku agenciju sa kojom bi ste željeli sarađivati i imati za partnera? Pretpostavljamo da tražite nekoga sa najdužim iskustvom, nekoga sa najvećim znanjem i najboljom kompetencijom na svim poljima turizma? Nekoga sa povjerljivim, marljivim i specijaliziranim timom, te nekoga ko iza sebe ima uspjeh i najbolju reputaciju kako lokalno tako i globalno? Nekoga čiji je moto biti korak ispred svih Vaših očekivanja…

Pa da Vam čestitamo: našli ste partnera kojeg ste i tražili!

Upoznajte naš tim

Više
informacija
o nama

Nagrade i prizanja koja smo dobili tokom svih ovih godina samo su dokaz našeg upornog i predanog rada. Da spomenemo samo neke od priznanja i nagrada: „Travel Oscar“ (2002.), „Menadžer godine“ (2008.), „BEST BUY“ – najbolji omjer cijene i kvaliteta dodjeljen od strane ICERTIAS – International Certification Association, Zurich, Switzerland. (2015/2016); „CIR“ – nalazmo se među najuspješnijim firmama u BiH – odabrani od strane centra za Istraživanje i razvoj iz Banja Luke (2015); „Stvaratelji za stoljeća“ – nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe koje dodjeljuje Međunarodni ekonomski forum „PERSPEKTIVE“ Dubrovnik, dodjeljena Relax Tours-u 05.03.2016.

Relax Tours danas ima 3 poslovnice i podružnicu hotel Pino Nature na Trebeviću i članica smo IATA-e (International Air Transport Association Nr: 74 3 20 18 6). Koristimo globalni rezervacijski sistem Amadeus a naši uposlenici govore Engleski, Njemački, Talijanski i Švedski jezik. Relax Tours, kao vodeća turistička agencija u BiH, ima specijalne ugovore sa vodećim svjetskim kompanijama i institucijama kao što su: TUI Group, Regent, Central School of English, EC and Study Group. Relax Tours je njihov izabrani partner za područje BiH.

Relax Tours je počeo sa radom u jednoj maloj poslovnici u Sarajevu sada već davne, 1988. godine. Bili smo prva privatna turistička agencija u Bosni i Hercegovini i pojavili smo se sa tada potpuno novim konceptom usluge: kompletan paket aranžman sa smještajem, avionskom kartom, transferima, itd – sa samo jednom rezervacijom. To je bio početak jedne nove ere, ere gdje su daleka putovanja postala pristupačna običnom covjeku.

Danas nam je, kao najvećoj turističkoj agenciji u BiH, cilj da ponudimo i obezbijedimo najširi mogući spektar turističkih usluga za individualce, porodice, poslovne ljude i grupe (kako za „incoming“ tako i za „outgoing“ turizam) s povoljnim cijenama koje su pristupačne svim budžetima… Opremljeni smo i sposobni da klijenteli, čija su očekivanja sve profinjenija i zahtjevnija, pružimo nivo usluge koji očekuju i zaslužuju.

U ovom trenutku Relax Tours ima 46 uposlenika koji su uvijek tu za Vas kako bi Vaš odmor maksimalno ispunio sva Vaša očekivanja i koji će Vam pružiti pažnju kako bi Vi mogli da se opustite i uživate u putovanju. Sarađujući sa Relax Toursom ubrzo će te shvatiti da su naši eksperti među najboljim i najkompetentnijim u ovoj branši. Ponudiće Vam svoje znanje i iskustvo oko mnogih destinacija. Svake godine naši uposlenici prolaze kroz dodatne kurseve i dodatno se usavršavaju kako bi našim klijentima pružili još bolju uslužnost.

Naš široki spektar usluga
uključuje:

Putne usluge:

Ako planirate putovanje na kojem ćete uživati, mi ćemo Vam ponuditi veliki broj programa za bilo koju državu na svijetu. Naše ponude su zasnovane na ugovorima sa najboljim tour operatorima po pristupačnim cijenama. Relax Tours nudi kompletnu turističku uslugu za grupe i individualce, uključujući globalni rezervacijski sistem za hotele, putovanja sa pratnjom, privatne ture, city ture i razglede, safari ture, krstarenja i sudjelovanje na internacionalnim proslavama i festivalima.

Susreti:

Organiziramo sve vrste konferencija, radionica, konvencija i promocija sa svom popratnom opremom (štampanim materijalom, itd). Uspješno smo organizirali susrete za mnoge kompanije i organizacije kao što su USAID, BCYF, PHARE, GTZ, CRS, WORLD BANK, ICMC etc.

Ekskurzije

Relax Tours je agencija sa najdužim iskustvom u BiH kada je u pitanju organizacija ekskurzija. U našoj ponudi imate veliki broj različitih ekskurzija a isto tako možemo prilagoditi ponudu Vašim željama. Sa velikim zadovoljstvom ćemo i Vašoj osnovnoj/ srednjoj školi ili fakultetu organizirati ekskurziju po garantovano najpovoljnijoj cijeni.

Kursevi stranih jezika:

Zadnjih nekoliko godina uspješno organiziramo kurseve stranih jezika u domicilnim zemljama. Neki od naših partnera su priznati obrazovni centri kao: London, Brighton, Cambridge, Oxford, Boston, New York, Florida, Malta, itd.

Incoming turizam u Bosni i Hercegovini:

Zahvaljujući činjenici da smo najstarija, najstabilnija i najjača turistička agencija u BiH, Relax Tours ima besprimjernu kupovnu moć. Samim time bićete u mogućnosti da uživate u nezaboravnom putovanju po BiH po najpovoljnijoj mogućoj cijeni. Relax Tours Vam može ponuditi sve vrste putovanja i programa, od smještaja u luksuznim hotelima sa 5* pa do onih koji odgovaraju velikim porodicama sa niskim budžetom.

Aviokarte:

Relax Tours, kao članica IATA-e, ima direktan kontakt sa mnogim aviokompanijama te samim time imamo pristup hiljadama letova. Možemo Vam ponudi aviokartu za bilo koju destinaciju na svijetu u saradnji sa većim aviokompanija kao što su: Turkish airlines, Lufthansa, Swissair, Austrian airlines, itd. Nudimo najpovoljnije cijene za aviokarte uz mogućnost dostave istih na Vašu kućnu adresu.

Čarter letovi

Ponosni smo na činjenicu da smo prva turistička agencija na tržištu koja je počela nuditi charter letove za mnoge destinacije, a specijalizirani smo za Egipat.

Poslovna putovanja:

Profesionalci za putovanja, za profesionalne putnike. Relax Tours je najbolje mjesto kada želite da pobjegnete od posla, ali je isto tako najbolje mjesto kada želite da stignete na posao, barem u onim slučajevima kada posao nepodrazumijeva rad u kancelariji. Specijalizirani za mala i srednja preduzeća, Relax Tours Vam daje mogućnost individualiziranih usluga i ličnog pristupa i pažnje.

Transferi i iznajmljivanja:

Ako želite dodatnu fleksibilnost zašto ne bi iskoristili naše ugovore sa vodećim rent-a-car kompanijama? Isto tako organiziramo transfere aerodrome-hotel-aerodrom kako za destinacije u BiH tako i za inostrane destinacije. Relax Tours takođe vrši usluge iznajmljivanja nekretnina (kuće, stanovi..).

Zašto nas naši klijenti
uvijek iznova
odabiru?

Ono što je zajedničko svim našim klijentima jeste to da su svi oni na putu prema negdje. Studenti, porodice, novopečeni bračni parovi i svi ostali koje nismo pobrojali su među onih 500 000 osoba koje svake godine putuju u saradnji sa Relax Tours-om. Dok su mnogi naši klijenti u potrazi za luksuznim skloništima od svakodnevnog stresa u nekoj od najekskluzivnijih svjetskih destinacija, naše cijene kao da su proizvod nastao nakon cjenkanja. Naši paket aranžmani su zasnovani na svakom od naših putnika i njihovim interesima tako da mogu doživjeti upravo ono iskustvo koje u datom trenutku i traže…

Relax Tours nastavlja sa svojom tradicijom i ostaje broj 1 u turističkoj branši u BiH, u čijem stvaranju i razvoju smo aktivno i učestvovali. Želimo Vam pružiti dobrodošlicu u jednoj od naših poslovnica i sigurni smo da ćete provesti nezaboravno vrijeme i vratiti se sa prelijepim sjećanjima sa nekog od naših putovanja.

Naši certifikati / priznanja

Pošaljite upit - Rezervaciju