CARIBBEAN WORLD SOMA BAY  5*

Lokacija

Nalazi se u mirnom mjestu Soma Bay, udaljen je od Hurgade i aerodroma oko 45km.

Opšti podaci

Kompleks zauzima površinu od oko 140.000m2. Sastoji se od nekoliko trospratnih zgrada u kojima se nalazi 529 smještajnih jedinica. Zbog svog položaja i plaže koja ima odličnu dubinu mora, idealan je za one koji vole sportove na vodi – kajting, jedrenje na vodi. Za djecu tu su igralište, dječiji klub, dječiji bazen.

Plaža

Pješčana plaža je prostrana i lijepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najljepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je lijepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima ukupno 529 smještajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT LCD TV. Superior sobe su površine oko 50m2. Deluxe sea view sobe imaju bolji pogled od standardnih (pogled na more ili bazene). Porodične sobe imaju površinu oko 70m2 i sastoje se od dvije sobe i dva kupatila. Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach Grill, Barbecue, La Palma i Fish Market. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cuba Beach Bar, Aladdin Cafe & Shisha Corner, Jamaica Pool Bar, Melody Gazebo Bar, Aloha Lobby Bar. Coco Loco Fresh Bar i Caribbean Disco & Lounge. U koncept su uključene i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. Hotel  ima pravo da promjeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj,…).

Ostali sadržaji

Hotel ima tri bazena za odrasle (jedan bazen se grije u toku zime) i jedan za djecu (koji se grije u toku zime), mali akva park sa tri tobogana za odrasle i dva za djecu, fitnes centar, Wi-Fi besplatan u lobiju, stoni tenis, bilijar, teren za tenis, teren za fudbal, boćanje, teren za košarku, vaterpolo, odbojka na plaži, shuttle bus.Plaća se: internet, frizerski salon, banka, lekar, prodavnice, pranje veša, SPA centar (sauna, hamam, džakuzi, Thai, Moroccan – melia, Aroma i face masaža).

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi.

Pošaljite upit - Rezervaciju