MAJ U HURGHADI +30C

LJETO 2024 – SPECIJALNA PONUDA ZA REZERVACIJE DO 29.02.!

Prevoz: Avion

Datum: 29.04.- 06.05.2024. / 06-13.05./13-20.05./20-27.05./ 27.05-03.06.

Trajanje: 8 dana - 7 noćenja

Oznake: Grupno putovanje, Praznici, Preporučujemo, Odlična cijena, ALL INCLUSIVE, Rani booking

Hurgada se od pitomog ribarskog sela pretvorila u pravog turističkog labuda, koji posjetitelja osvaja već na prvi pogled. Jedno je od najpoznatijih egipatskih ljetovališta s kristalno čistim morem i beskrajno dugim pješčanim plažama. Obilazak muzeja otkrit će vam bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta Crvenog mora, a šetnjom prepunim bazarima i džamijama u gradskom centru na najbolji ćete način doživjeti egipatski način života. Brojne diskoteke svakodnevno pozivaju na duge i nezaboravne noćne provode. Prepustite se odmaranju na dugim plažama velikih hotelskih lanaca, uživanju u brojnim vodenim sportovima i istraživanju prekrasnog podmorja. Čari mnogobrojnih prodavnica posebno će oduševiti žensku populaciju, a raznovrsni restorani i sisha barovi istinske hedoniste.

Preuzmi

Sve detalje o aranžmanu i cijenama možete pogledati preuzimanjem dokumenta.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI ZA MIN 30 UPLATA – ALL INCLUSIVE:

HOTELCIJENA:
ROYAL LAGOONS RESORT 5* (naša ocjena 4*) / ROYAL STAR HOTELS & RESORTS 4*1089 KM
Dijete do 13,99/12,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
SEAGULL RESORT 4*1259 KM
Dijete do 12,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
MERCURE HURGHADA HOTEL 4*1299 KM
Dijete do 11,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*1399 KM
DVOJE djece do 13,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*1599 KM
Dijete do 12,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
HILTON HURGHADA PLAZA 5*1799 KM
DVOJE djece do 11,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
SERRY BEACH RESORT HURGHADA 5*2139 KM
Dijete do 11,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).
BARON PALACE SAHL HASHEESH  5* LUKSUZNI HOTEL – ULTRA ALL INCLUSIVE2499 KM
DVOJE djece do 14,99 godina  ima besplatan smještaj i plaća samo avio kartu u iznosu od 890 KM (aerodromske taxe uključene).

Ostali hoteli i viša kategorija soba – na upit.

Ponuda uključuje

Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
Troškovi organizacije putovanja
Smještaj u hotelu po izboru u 1/2 sobi na bazi 7 noćenja sa uslugom ALL inclusive
Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Hurghada direktan let

Ponuda ne uključuje

Aerodromske takse 160 KM
Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolasku u Hurghadu – Cijena 25 USD po osobi (važi za grupu od 10+osoba)
Fakultativne izlete i lične troškove putnika
Putno zdravstveno osiguranje/Osiguranje od otkaza-PREPORUČUJEMO
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 18:00
Sub: 09:00 - 15:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1 DAN / SARAJEVO – HURGHADA

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije polijetanja. Nakon carinskih formalnosti, prijava na direktan let za Hurghadu u ranim jutarnjim satima. Slijetanje u Hurghadu. Doček od strane lokalne agencije, te transfer u hotel. Check in u sobe iza 14h. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor prema vlastitom izboru. Noćenje.

2 DAN – 7 DAN / HURGHADA

Naredne dane iskoristite za kupanje u najljepšem moru na svijetu i individualne aktivnosti. Ukoliko Vam uzbuđenja nije dosta uputite se na neki od fakultativnih izleta. Svaki turista pored odmora želi da vidi šta neka zemlja može da ponudi od svojih prirodnih ljepota ili historijskih znamenitosti. Egipat može zaista mnogo toga da pruži svojim gostima, a neki od naših preporuka izlete dok ste na ljetovanju u Hurgadi su sljedeći:
PARADISE ISLAND - Plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najljepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korištenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h. Plovidba do koralnog grebena, 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke uključeni). Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni.
ORANGE BAY - Plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića na brodu uključeni) do 2 lokacije za snorkling po 30-45 min (maske, peraja i disaljke uključeni). Plovidba do jedne od najljepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi begovima i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h. Ručak i pića na brodu uključeni.
SAFARI - Odlazak džipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-1h i buggy-ja 20-30min. Orijentalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Ponijeti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire. Pogodno za djecu preko 7 godina. DIVING - Plovidba brodom do mjesta za ronjenje sa profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pića, ručak. Ponijeti kupaći, peškire za plažu i nešto za presvući. Uživajte u podvodnim čarima Crvenog mora.
CAIRO - Posjeta Nacionalnom Muzeju u pratnji vodiča, ulazak u sobu sa Tutankamonovim blagom. Obilazak Platoa Gize - Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom, parfimerija, uključen ručak bez pića.
LUXOR - Posjeta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi Memnona, mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Nilom, uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva (ulazak u 3 grobnice), Hram kraljice Hatšepsut.
U kasnim večernjim satima check out iz hotela te transfer iz hotela ka aerodromu u Hurghadi.

8 DAN / HURGHADA – SARAJEVO

Let za Sarajevo u ranim jutarnjim satima. Stigli smo i do kraja ovog krasnog putovanja, vrijeme je za povratak i skupljanje utisaka i slika sa putovanja.

Dodatne informacije

ZA PUTOVANJE U EGIPAT POTREBNO JE:
– Imati biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat – Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i prije isteka ponude zbog promjene cijene smještaja, prevoznih i drugih usluga, kao i kursa dolara na svjetskoj berzi koje utiču na formiranje cijene paket aranžmana.

Pošaljite upit - Rezervaciju