PREMIER LE REVE HOTEL  5*, Ultra all inclusive

Lokacija

Nalazi u zalivu Sahl Hashesh, udaljen je oko 22km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Moderan i luksuzan hotel je otvoren 2009. godine i raspolaže sa oko 367 smještajnih jedinica raspoređenih na pet spratova. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko barova, restorana, kao i SPA program. Premier Le Reve je prvi otvoreni hotel u Egiptu koji je namjenjen isključivo odraslima. Hotel ne prima djecu ispod 16 godina.

Plaža

Hotel ima sopstvenu plažu, gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu. Kupanje je moguće sa pontona jer je veliki plićak. Preporučuje se obuća za plažu.

Smještaj

Hotel raspolaže sa ukupno 367 smještajnih jedinica. Sve sobe imaju TWC, fen, LCD TV, mini bar, internet, ketler za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu. Smještajne jedinice su sa djelimičnim ili direktnim pogledom na more/bazen. Standard sobe su površine oko 49m2. Deluxe sobe imaju veći krevet, 2 umivaonika, imaju pogled na bazen i djelimičan pogled na more. Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je ultra all inclusive (samoposluživanje izbor više jela i pića po hotelskim pravilima) užine, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića, a dodatno se doplaćuju cijeđeni sokovi i sve nepomenuto. Turquoise (glavni restoran): doručak, ručak, večera, kasna večera. Bella (italijanski a la carte restoran) – jednom nedeljno, Mandarin (kineski a la carte restoran) – jednom nedeljno,  Mermaid (mediteranska kuhinja) jednom nedeljno, Ossiano (restoran na plaži), a la cart užina, popodnevna užina, executive Lounge (suites samo), popodnevni čaj uz peciva i kolačiće. Plaća se: uvozna i premium pića, a ‘la carte restorani (indijski i japanski restoran), Executive lounge, Vitamin bar i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizer, servis za pranje i peglanje veša, ljekar, apoteka, limuzina.

Sport i zabava

Glavni veliki bazen, bazen sa slanom vodom, dva manja bazena i zatvoreni bazen na 5. spratu. Tokom zimske sezone se grije glavni bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije. Internet je dostupan u javnim prostorijama hotela.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju