SENTIDO PALM ROYAL SOMABAY 5*, Polupansion

Lokacija

Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay-a, na udaljenosti od oko 45 km od Hurgade. Hotel se prostire na 70.000 m² prilagođenih i osmišljenih da posjetioci mogu uživati u spokoju, koji je upotpunjen visokim kvalitetom i ponudom proizvoda.

Plaža

Pješčana plaža je prostrana i lijepo uređena (dužina oko 1,2km). Važi za jednu od najljepših plaža u regiji Crvenog mora.

Smještaj

Raspolaže sa 455 luksuzno opremljenih različitih tipova superior soba (45m²) i apartmana. Sve sobe su kompletno opremljene, klimatizovane, sa kupatilom, LCD TV-om, mini barom, telefonom, wi fi internetom, fenom za sušenje kose, digitalni sefom i sve imaju balkon ili terasu .

Superior Swim Up- izlazi direktno na bazen, Superior Sea View- soba sa pogledom na more, Superior Club Room – za goste sa ekskluzivnim statusom, Superior Beach Front – sa direktnim izlaskom na plažu, Superior Family Room – sa jednom odvojenom sobom. Gostima su takođe na raspolaganju apartmani različitih struktura.

Ostali sadržaji

Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija 24h, room servis, 5 restorana, 7 barova, bar na bazenu, 2 bazena od koga se jedan grije, dječiji bazen, wi fi internet, šoping centar, usluge pranja veša, sauna, jacuzzi, zdravstveni centar/SPA, fitnes i teretana, frizer/salon ljepote, dječiji klub, apoteka, doktor, dječije igralište, privatna marina, bilijar, mini golf, diskoteka, biznis centar, centar za ronjenje, odbojka na pijesku, 4 teniska terena.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju