SHERATON SOMA BAY 5*, Polupansion

Lokacija

Nalazi se u komuni Soma bay, oko 55km od Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 10 kvadratnih kilometara, arhitektura ovog hotela inspirisana je hramom Karnak. Preporučuje se porodicama sa djecom.

Plaža

Hotel se nalazi na lijepoj 800m dugačkoj plaži gdje je jedan manji dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima ukupno 326 smještajnih jedinica (classic, standard sea view, deluxe sea view i apartmani) opremljene po međunarodnim standardima. Sve sobe poseduju TWC, klima uređaj, SAT-TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, balkon/terasa/veranda. Classic sobe su skromnije od standardnih i nalaze se u dijelu sa bungalovima. Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja- po hotelskim pravilima). Svi obroci služe se u glavnom restoranu. Od pića koncept obuhvata sokove, vodu i lokalna alkoholna pića. Plaća se: sva uvozna alkoholna pića, pića u limenkama i svježe cijeđeni sokovi. Obroci: doručak (glavni restoran): 07:00-10:00, ručak (glavni restoran): 13:00-15:00, sladoled 13:00-15:00 i 19:00-22:00, užina 15:30-17:00, večera (glavni restoran) 19:00-22:00. Hotel ima pravo da promjeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Gostima su na raspolaganju diskoteka, Aqua park (odrasli plaćaju 10€ dnevno, djeca do 6 god besplatno a preko 6 plaćaju 50%), 3 otvorena bazena za djecu i odrasle (2 bazena se griju tokom zime), dječije igralište, mini disco, fitnes sala  a uz doplatu jacuzzi, bilijar, stoni tenis, centar za ronjenje, surfovanje, odbojka.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju