JAZ CASA DEL MAR RESORT   4*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se na šetačkoj zoni Memša, od starog centra Sakala je udaljen oko 9km, a od aerodroma oko 5km.

Opšti podaci

Od 15.11.2018. godine hotel Grand Plaza Resort je postao dio hotelskog lanca Jaz Group i novi naziv hotela je Jaz Casa Del Mar Resort. Hotel u svojoj ponudi ima dva bazena, restoran i nekoliko barova, širok izbor sportskih aktivnosti. Zbog svoje lokacije i sadržaja, idealan je kako za porodice sa djecom tako i za mlade. Za djecu tu su dječiji bazen, igralište, dječiji klub (za uzrast 4-12 godina).

Plaža

Na plaži, koja se nalazi sa druge strane ulice (udaljenost oko 400m) jedan mali dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je ljepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane i all inclusive uslugu (po hotelskim pravilima). Plažu dijeli sa hotelom koji se trenutno gradi/renovira i od tog dijela je dijeli ograda iza koje se i dalje odvijaju radovi.

Hrana i piće

Usluga u resortu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran Panorama Restaurant i La Terrace Restaurant (gdje se služe užine) kao i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool bar. Sladoled se služi u Pool baru od 15:30h do 17:00h. Svi obroci se služe u hotelskom restoranu.

Dodatno se plaćaju: espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restoran, hrana van predviđenih termina, u restoranima gdje se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vrijeme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mjestu u predviđeno vrijeme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Hotel ima pravo da promjeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj,…).

Ostali sadržaji

Dječji bazen, 2 glavna bazena, veliki bazen sa toboganima (tri tobogana), fitnes centar, dječiji club, dnevne i večernje animacije, disco klub za djecu, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži.Plaća se: Health club, Diving centar, internet, osvjetljenje na teniskom terenu, bilijar, sauna, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju