KEMPINSKI SOMA BAY 5*, Polupansion

Lokacija

Nalazi se u mjestu Soma Bay, oko 45 km od aerodroma i centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen u orijentalnom stilu, europski luksuz i egipatsko gostoprimstvo spojeni su u ovom kompleksu koji je i jedan je od najluksuznijih hotela u ovom dijelu Egipta. Zauzima površinu od oko 150.000m2 i posjeduje  325 luksuzno opremljenih soba. Idealan je za parove i sve one koji traže pravi luksuz i kvalitetnu uslugu. Za djecu tu su dječiji klub i bazeni.

Plaža

Hotel u ima 400m dugu pješčanu plažu. Na plaži je jedan manji dio sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima ukupno 325 smještajnih jedinica: 127 standardnih soba sa pogledom na lagunu, 114 soba sa pogledom na more i 50 Laguna Club soba. Sve sobe imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, ketler, klima uređaj, sef i internet.  Standardna soba je površine od 39-42m2 i prima najviše dvije odrasle osobe i još jednu osobu na pomoćnom krevetu. Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu jepolupansion – doručak i večera ili puni pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko restorana – The View Restaurant, Al Mar, Bamboo-Asian Fusion restaurant kao i nekoliko barova – Sultan Lounge, Beach Comber i Laguna Club Lounge. Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.

Sport i zabava

U okviru hotela gosti mogu da koriste 4 bazena površine od  7.000m2 (jedan bazen se grije u toku zime), lazy river, teniske terene (oprema i osvjetljenje uveče se dodatno plaćaju), skvoš  teren i stoni tenis. Za najmlađe tu je “Kimo kids club” i tim za animacije za djecu. Plaća se: SPA centar, sportovi na vodi, ronilački centar. U blizini hotela nalazi se i The Cascades Golf & Country Club, Spa & Thalasso centar, Orca Diving centar i BFT 7 Kite house.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju