SHERATON MIRAMAR GOUNA 5*, All inclusive

Lokacija:

Nalazi se u centru El Goune, oko 35km od  aerodroma i centra Hurgade.

Opšti podaci:

Izgrađen je u živopisnom stilu na 9 ostrva sa lijepo uređenim vrtovima, jedinstveni je spoj prirode i modernog i predstavlja idealno mjesto za odmor, zabavu, bračno putovanje, boravak sa djecom. Ima nekoliko plaža u lagunama. Ekskluzivan, ogroman kompleks hotela u stilu orijentalnog naselja, dizajnirao je svjetski poznati arhitekta Michael Graves. Posebnu atrakciju predstavlja lobby bar i recepcija, gdje se gosti prvi put susreću sa jedinstvenim, ali i modernim stilom Miramara.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj pješčanoj plaži koju čini nekoliko laguna. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Kompleks ima oko 340 soba koje su komforne i imaju pogled na more, lagunu ili bašte. Sve sobe posjeduju TWC ili kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, digitalni sef, mini bar. Porodične sobe su povezane vratima (uz doplatu).

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, kasni doručak, užine, ručak i večera u glavnom restoranu Miramar (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled ( 11:00-17:00 ). Gosti hotela mogu za vrijeme boravka da koriste uslugu “Dine around” u nekom od hotela u mjestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju. Plaćaju se: uvozna pića, energetska pića, vina, svježe cijeđeni sokovi, šampanjac. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel ima 2 bazena za odrasle sa slatkom vodom (1 bazen se grije), 3 bazena za djecu sa slatkom vodom, više restorana i barova, diskoteka, bar na brodu Samir 2 Coconut, Grove bar, klub za djecu,joga, gimnastika u vodi, Wi-Fi u javnim prostorijama. Plaćaju se: internet klub, frizerski salon, tereni za mnoge sportove, casino, veliki SPA centar, čuvanje djece na zahtjev, mjenjačnica, rent-a-car, diving i aqua centar, fitnes sala i teretana, sauna, masaža.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju