FAKULTATIVNI IZLETI – EGIPAT

PARADISE ISLAND – (RAJSKO OSTRVO) EGIPAT

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta subotom i četvrtkom, cjelodnevni izlet, od 8h do 18h
Plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najlepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korišćenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h. Plovidba do koralnog grebena, 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke uključeni).  Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni.

ORANGE BAY

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta svaki dan, cjelodnevni izlet, od 9h do 17h
Plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića na brodu uključeni) do 2 lokacije za snorkling po 30-45 min, (maske, peraja i disaljke uključeni). Plovidba do jedne od najlepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi beg i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h.  Ručak i pića na brodu uključeni.

SUPER SAFARI

Mogućnost organizovanja izleta ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 13h do 18h

Odlazak džipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-1h i buggy-ja 20-30min. Orijentalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Poneti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire. Deca iznad 7 god. mogu da idu na izlet.

2 U 1 – PUSTINJA I MORE

Mogućnost organizovanja izleta utorkom, cjelodnevni izlet, od 7h do 18h
Odlazak u pustinju i vožnja kvadova, poseta beduinskom selu, jahanje kamila. Odlazak u marinu. Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni. Plovidba do koralnog grebena, snorkling 45min (maske, peraja, disaljke uključeni). Boravak na Paradise plaži (Rajsko Ostrvo). Besplatno korišćenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h.

DOLPHIN SHOW

Mogućnost organizovanja izleta svaki dan osim subotom
Program sa delfinima i morskim lavovima od 45min – 1h. Mogućnost individualnog plivanja sa delfinom 5min (uz doplatu)

DIVING RONJENJE

Mogućnost organizovanja izleta svaki dan, od 8h do 15h
Plovidba brodom do mesta za ronjenje sa profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pića, ručak. Poneti kupaći, peškire za plažu i nešto za presvući. Uživajte u podvodnim čarima crvenog mora.

DOLPHIN TRIP

Mogućnost organizovanja izleta svaki dan, od 7h do 16h
Plovidba brodom do 2 lokacije za snorkeling i potom po uočavanju jata plivanje sa divljim delfinima u njihovom staništu. Oprema za snorkling (maske, peraja i disaljke), bezalkoholna pića i ručak na brodu uključeni. Poneti foto aparate, osmeh, kupaći, kreme za sunčanje i peškire.

KAIRO

Mogućnost organizovanja izleta četvrtkom, cjelodnevni izlet, od 1-2h iza ponoći do 23h sljedeći dan

Poseta Nacionalnom Muzeju u pratnji vodiča, ulazak u sobu sa Tutankamonovim blagom.  Obilazak Platoa Gize – Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom, parfimerija, uključen ručak bez pića. Vodič na Bosanskom.

LUKSOR

Mogućnost organizovanja izleta ponedjeljkom, cjelodnevni izlet, od 3-4h iza ponoći do 23h sljedeći dan
Poseta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi Memnona, fakultativno krstarenje Nilom, uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva (ulazak u 3 grobnice uključen), Hram kraljice Hatšepsut. Vodič na Bosanskom.

CITY TOUR – RAZGLED HURGADE

Vožnja Sakalom, obilazak Džamije Almina, Nove Marine Hurgade i poseta fabrici parfema, ezoteričnih ulja i kozmetike. Vodič na Engleskom.

Na svim morskim izletima se plaća ekološka taksa u iznosu od 7$, djeca do 6 godina ne plaćaju taksu

RADI VAŠE BEZBIJEDNOSTI OBAVEZNO JE NOŠENJE MASKI TOKOM SVIH TRANSFERA NA IZLETU.

Lokalna agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda, sadržaja i datuma izvođenja izleta, iz opravdanih razloga. Molimo goste koji idu na kolektivne izlete da budu tačni u zakazano vrijeme na ulazu u hotel, da imaju strpljenja čekati, te da pokažu vodiču Voucher koji imaju za izlet, da bi bili sigurni da su ušli u pravo vozilo. Molimo Vas da imate u vidu da ponekad prikupljanje po hotelima duže traje.

U SLUČAJU OTKAZIVANJA IZLETA, ILI NE POJAVLJIVANJA NA ISTOM POVRAT NOVCA NIJE MOGUĆ. OTKAZ UOČI SAMO IZLETA (MANJE OD 24H) SMATRA SE KAO NO SHOW I NEMA POVRATA NOVCA.

Pošaljite upit - Rezervaciju