SUNNY DAYS RESORT, SPA & AQUA PARK 4*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u dijelu između starog centra Dahar i nove marine.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1991. a posljednji put djelimično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days  El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 a la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i porodicama sa djecom. Za djecu tu su aqua park, dječiji klub (za djecu 4-12 godina), igralište, mini disko. Plaća se: čuvanje djece.

Plaža

Hotel posjeduje dvije plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lijepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima ukupno 1220 smještajnih jedinica, većina ima pogled na more a ostale su djelimičnim pogledom na more/bazen/dio ispred recepcije. Sve sobe posjeduju: mini bar (flaša vode dnevno, po osobi), klima uređaj, TWC, telefon, fen za kosu, SAT TV, sef, terasu/balkon. Standardne sobe su površine oko 30m2, smještene su u dijelu hotela “Palacio”, mogu imati pogled na more, pogled na lagunu, a sobe sa zadnje strane hotela pogled na ulicu i na dio hotela “Palma”. U svim sobama je kupatilo sa kadom. Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  Hotel posjeduje tri glavna – Mirette, Andalusia i Dana i 6 a la carte restorana – Orca, Al Dente i Layalina, Chopsticks, Seasons Terrace i Tacos (besplatni jednom u toku boravka), dio za djecu u glavnom restoranu, tri lobby bara (dva rade 24h), fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Splash Pool Bar, Space Pool Bar, Pergola Pool Bar, Water World Aqua Bar, Light Blue Bar, Marina Disco And Bar (otvoren isključivo u ljetnjoj sezoni), Cacao Bar, Billiard Bar, disco u blizini bazena (gdje se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe. Za vrijeme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine i obroci u određeno doba dana na određenim mjestima. Plaća se : šiša, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavica suvenira, butik, market, prodavnica kože, apoteka, bankomat, doktor, frizer, servis za pranje veša, rent a car, limuzina.

Sport i zabava

U okviru hotela nalaze se 4 bazena: dječiji bazen sa toboganima, bazen sa animacija, infinity bazen i otvoreni bazen za odrasle. Tokom zimske sezone se griju svi bazeni osim bazena sa animacijama (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Gosti hotela mogu da koriste i akva park u hotelu Mirette Aqua park koji ima nekoliko bazena i ukupno oko 15 tobogana za djecu i odrasle .Od ostalih animacija tu su:  stoni tenis, dva  terena za odbojku, dva terena za skvoš, jutarnja gimnastika, gimnastika u vodi, joga, odbojka na plaži, časovi plesa, trbušni ples, step aerobik, zumba, boćanje i večernje animacije.  Wi-Fi internet je besplatan u lobiju. Plaća se: game centar, bilijar, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, Internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, masaža i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju