LONG BEACH RESORT   4*, All inclusive 

Lokacija

Nalazi se u južnom dijelu grada, oko 17km od centra Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2001. godine i sastoji se iz 912 soba, posjeduje privatnu pješčanu plažu, dugu oko 1km.

Hotel nudi dobru uslugu, ukusnu hranu po svjetskim standardima i ljubazno osoblje. Zbog svog sadržaja i organizacije istog ovaj hotel se preporučuje i parovima i porodicama sa djecom. Za djecu tu su dva igrališta, mini klub, akva park.

Plaža

Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, pješčanoj plaži dužine oko 1.100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona sa plitkom vodom.

Smještaj

Sve smještajne jedinice posjeduju klima uređaj, TV, mini bar (dopunjuje se jednom velikom flašom vode po sobi), terasa/balkon/veranda/prozor od poda do plafona, sef. Smještajne jedinice su skromnije uređene i nisu renovirane, nalaze u glavnoj zgradi, family delu i vila aneksu. Plaća se: room service, Wi-Fi internet, telefon.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima. La Casina (italijanska kuhinja) i Podium  (internacionalna kuhinja) su dva a’ la carte restorana koja su gostima dostupna besplatno jednom tokom boravka od minimum 5 noći uz prethodnu rezervaciju. Užina se služi u Pool an Beach barovima u tačno određenim terminima. Pića su besplatna u restoranima u toku obroka, kao i u sljedećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci i užine u odeđeno vrijeme na određenim mjestima. Palaća se: sva pića poslije ponoći, uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promjeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj,…).

Ostali sadržaji

Ljekar, apoteka, rent a car, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u svom sastavu ima 6 bazena, akva park sa 7 tobogana. Tokom zimske sezone se griju dva bazena, akva park se ne grije (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od sportskih aktivnosti, dostupni su: tenis, mini golf, bilijar, stoni tenis, kao i ostale dnevne animacije i večernji program. Wi Fi internet je dostupan u Aqua Lounge. Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, osvjetljenje teniskih terena i oprema i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste besplatno teretanu. Plaća se: sauna, tursko kupatilo, jacuzzi i masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju