HILTON HURGHADA PLAZA 5*, All inclusive

Lokacija

Udaljen je oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada.

Opšti podaci

Hotel je u potpunosti renoviran i ponovo otvoren 2019. godine. Kompleks se sastoji od glavne zgrade koja ima 6 spratova i jednog bočnog objekta u kome su smještene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno opremljenih smještajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Nalazi se u mirnom dijelu Hurgade, nedaleko od centra. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta. Hotel je idealan za parove, ali i za porodice sa malom djecom. Za djecu tu su igralište, animacije, dječiji klub, bazen sa akva parkom i dječiji meni.

Plaža

Hotel ima svoju pješčanu plažu. Na plaži je jedan manji dio sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a drugi dio je lijepa kupališna zona. Ima svoju privatnu marinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima 495 smještajnih jedinica. Sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene,  svaka spba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet.  Promo sobe su površine oko 33m², mogu biti sa i bez terase. Deluxe sobe  su površine 33m², mogu biti sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem. Sobe ovog tipa postoje sa balkonom ili sa velikim prozorom od poda do plafona koji Vam omogućava prelijep pogled na more. Plaća se: telefon, mini bar, doručak u sobi.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata , 2 à la carte restorana – Lophelia Seafood i Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Delphine Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar. Plaća se: nargile, à la carte restorani, Poseidon Cafe, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta. Hotel zadržava pravo da promijeni detalje usluge (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, šatl usluga do centra grada, prodavnice, internet caffe, usluge pranja i peglanja veša i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

U okviru hotela se nalaze 2 otvorena bazena za odrasle i jedan bazen za djecu (sa nekoliko tobogana prilagođenih djeci nižeg uzrasta). U toku zimske sezone griju se sva tri bazena (u zavisnosti od vremenskih prilika i ostalih uslova hotelijeri zadržavaju pravo promjene). Od aktivnosti gostima su na raspolaganju tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitnes centar i razne vrste animacija. Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena noću i ostale aktivnosti van koncepta.

Spa & wellness

U okviru hotela se nalazi veliki SPA centar. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i svi ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju