STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. U ponudi ima 725 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju akva park, bazeni i nekoliko restorana. Lijepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa djecom i sve one koji vole akva park i sportove na vodi. Za djecu tu su dječiji klub, akva park, bazeni, igralište. Plaća se: čuvanje djece.

Plaža

Hotel posjeduje pješčanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“ od golf terena tj. kad se pređe ulica bez utvrđenog plana nekoliko puta u toku dana. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je lijepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smještaj

Hotel ima 725 smještajne jedinice i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, mini bar (voda, sok), sef. Standardne sobe (nisu renovirane) su veličine 24m2, sa prozorom od poda do plafona, pogledom na pustinju i bazen (maksimum dvoje odraslih bez djece). Deluxe sobe (nove sobe) su veličine 45m2, sa terasom/balkonom i pogledom na promenadu ili bazen/aqua park (maksimum dvoje odraslih i jedno dijete, troje odraslih). Plaća se: telefon, WiFi internet, room service.

Hrana i piće

Usluga je Magic All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Magic Flavors, Magic Seasons, Magic Blue Restaurant & Bar, Magic Palappa, Magic Sky Restaurant & Bar i Magic Souk. Gostima su na raspolaganju i barovi – Magic Splash Bar, Magic Lounge, Magic Splash Bar, Magic Breeze Bar, Magic Blue Bar i Magic Sky Bar. U konceptu su čaj, kafa, sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: cijeđeno voće, šiša, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), piće u noćnom klubu  i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Banka, frizerski salon, usluge ljekara, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u svom sastavu ima 9 bazena za djecu i odrasle (akva park sa 8 tobogana, piratski brod sa dva tobogana, bazen na krovu samo za odrasle, lijenu rijeku koja prolazi kroz centralni dio bazenskog kompleksa). Tokom zimske sezone se grije 7 bazena (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, dnevne i večernje animacije.  Wi-Fi internet u lobiju. Plaća se: ronilački klub, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju