1. maj u Dubai-u (29.04 – 06.05.2024.) – RASPRODATO

direktan let iz Sarajeva – Fly Dubai

Prevoz: Avion

Datum: 29.04 – 06.05.2024.

Trajanje: 8 dana – 7 noćenja

Oznake: Grupno putovanje, Praznici, Preporučujemo, RASPRODATO!!!!!, Direktan let

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od prelijepih pjeskovitih plaža. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.

Preuzmi

Sve detalje o aranžmanu i cijenama možete pogledati preuzimanjem dokumenta.

Cijena aranžmana po osobi:                

AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CIJENU!

MINIMALNO 20 PRIJAVACijena za prvih 10 prijavaCijena za redovne rezervacije
Golden Tulip Media Barsha Heights Hotel 4* ili sličan hotel1699 KM1799 KM

Ponuda uključuje

Avio karte
Aerodromske takse
Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
Troškovi organizacije putovanja
Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama

Ponuda ne uključuje

Fakultativni izleti
Putno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi
Doplatu za 1/1 sobu: hotel 4*= 750 KM
Boravišnu taksu koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi od 4 EUR do 5 EUR po osobi, po danu

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 18:00
Sub: 09:00 - 15:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. DAN/ SARAJEVO – DUBAI

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Let za Dubai u 14:15 sati na letu broj FZ-762. Slijetanje u Dubai je predviđeno u 21:40 sati (sva navedena vremena su lokalna). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. DAN/ DUBAI

Nakon doručka predlažemo fakultativni razgled Dubaija. Na ovom izletu ćete uz pratnju vodiča imati priliku posjetiti Jumeirah džamiju, koja je sagrađena 1979. godine i najstarija je džamija u Dubaiju. Obići ćemo i Jumeirah beach hotel i Burj Al Arab hotel, najluksuzniji i najviši hotel na svijetu. Mogućnost posjete Souk Madinat Jumeirah (Turistički bazar), sjecište kafića i restorana sa jako dobrim pogledom na hotel Burj Al Arab. Prolazak pored Sheikh Mohamed Bin Rashid palače i dolazak na ostrvo Palme Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni i dobro poznati hotel Atlantis. Na kraju izleta prilika da se vidi najviša zgrada na svijetu, Burj Khalifa, najveći tržni centar na svijetu i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / DUBAI – SAFARI

Doručak u hotelu. Predlažemo fakultativni izlet na Dessert safari koji podrazumijeva adrenalinsku vožnju luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjetu beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u tradicionalnoj nargili. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete sa roštilja i uživati u autentičnom, orijentalnom okruženju uz zabavni program. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / DUBAI - KRSTARENJE

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo fakultativno Dhow Marina krstarenje kanalima sa uključenom večerom. Noćenje.

5. DAN / DUBAI – ABU DHABI

Doručak.Preporučujemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Odlazak do Qasr Al Watan (ulaznica se plaća posebno), nezaobilazne predsjedničke palače koja je tek nedavno otvorila svoja vrata posjetiteljima te će vas ostaviti bez daha svojim bogato ukrašenim interijerom. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Nastavak putovanja prema džamiji šeika Zayeda, jednoj od najvećih džamija na svijetu koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Povratak u Dubai. Noćenje.

6. DAN / DUBAI – MIRACLE GARDEN

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u Miracle Garden. Miracle Garden je nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova i maketa napravljenih od cvijeća u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini. Cijeli park broji preko 100 miliona cvjetova. Otvoren je 2013. godine u nastojanju da stvori bujnu oazu usred pustinje, ovaj je vrt od tada postao jedna od najposjećenijih atrakcija u Dubaiju, privlačeći milijune posjetitelja godišnje. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN / DUBAI – SLOBODNI DAN

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Uživajte na prelijepim plažama, šetnji, te istraživanju čarobnog arapskog svijeta. Noćenje.

8. DAN / DUBAI – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 09:15 sati na letu broj FZ-761. Dolazak u Sarajevo predviđen je u 13:15 sati (sva navedena vremena su lokalna). Kraj aranžmana.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju