1. maj u Dubai-u

Provedite praznik u magičnom Dubai-u!

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od prelijepih pjeskovitih plaža. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.

Prevoz: Avion

Trajanje: 8 dana - 7 noćenja

Datum: 29.04 - 06.05.2023.

Grupno putovanje, Praznici, Odlična cijena

Cijena aranžmana po osobi:                AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CIJENU!

MINIMALNO 20 PRIJAVA

Cijena za prvih 10 prijava

Cijena za redovne rezervacije

Hotel Ibis Al Barsha 3* ili sličan hotel

1.499 KM

1.649 KM

Hotel Novotel Al Barsha 4* ili sličan hotel

1.699 KM

1.849 KM

POPUSTI ZA DJECU:

  • 3*: 0 – 3.99 god: -389 KM, 99 – 5.99 god: -250 KM
  • 4*: 0 – 5.99 god: -460 KM, 99 – 15.99 god: -270 KM

Ponuda uključuje

Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Dubai – Sarajevo , Aerodromske takse , Transfer aerodrom – hotel – aerodrom , Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama , Pratilac putovanja za minimalno 40 prijava, Troškove organizacije putovanja

Ponuda ne uključuje

Putno zdravstveno osiguranje, Cijenu vize sa ishođenjem 200 KM , Boravišnu taksu koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi od 4 EUR do 5 EUR po osobi, po danu, Fakultativne izlete i lične troškove putnika, Doplatu za 1/1 sobu: 3*: 440 KM, 4*: 520 KM, Lične troškove svakog putnika
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. DAN / 29.04.2023. / SARAJEVO – DUBAI

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije leta. Let za Dubai u 14:15 sati na letu broj FZ-762. Slijetanje u Dubai je predviđeno u 21:40 sati (sva navedena vremena su lokalna). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. DAN / 30.04.2023. /DUBAI

Nakon doručka predlažemo fakultativni razgled Dubaija. Na ovom izletu ćete uz pratnju vodiča imati priliku posjetiti Jumeirah džamiju, koja je sagrađena 1979. godine i najstarija je džamija u Dubaiju. Obići ćemo i Jumeirah beach hotel i Burj Al Arab hotel, najluksuzniji i najviši hotel na svijetu. Mogućnost posjete Souk Madinat Jumeirah (Turistički bazar), sjecište kafića i restorana sa jako dobrim pogledom na hotel Burj Al Arab. Prolazak pored Sheikh Mohamed Bin Rashid palače i dolazak na ostrvo Palme Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni i dobro poznati hotel Atlantis. Na kraju izleta prilika da se vidi najviša zgrada na svijetu, Burj Khalifa, najveći tržni centar na svijetu i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / 01.05.2023. / DUBAI – SAFARI

Doručak u hotelu. Predlažemo fakultativni izlet na Dessert safari koji podrazumijeva adrenalinsku vožnju luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjetu beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u tradicionalnoj nargili. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete sa roštilja i uživati u autentičnom, orijentalnom okruženju uz zabavni program. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / 02.05.2023. / DUBAI - KRSTARENJE

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo fakultativno Dhow Marina krstarenje kanalima sa uključenom večerom. Noćenje.

5. DAN / 03.05.2023. / DUBAI – ABU DHABI

Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Kratko zaustavljanje kod muzeja Louvre i odlazak na tržnicu datula. Odlazak do Qasr Al Watan (ulaznica se plaća posebno), nezaobilazne predsjedničke palače koja je tek nedavno otvorila svoja vrata posjetiteljima te će vas ostaviti bez daha svojim bogato ukrašenim interijerom. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Nastavak putovanja prema džamiji šeika Zayeda, jednoj od najvećih džamija na svijetu koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Povratak u Dubai. Noćenje.

6. DAN / 04.05.2023. / DUBAI – MIRACLE GARDEN

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u Miracle Garden. Miracle Garden je nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova i maketa napravljenih od cvijeća u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini. Cijeli park broji preko 100 miliona cvjetova. Otvoren je 2013. godine u nastojanju da stvori bujnu oazu usred pustinje, ovaj je vrt od tada postao jedna od najposjećenijih atrakcija u Dubaiju, privlačeći milijune posjetitelja godišnje. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN / 05.05.2023. / DUBAI – SLOBODNI DAN

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Uživajte na prelijepim plažama, šetnji, te istraživanju čarobnog arapskog svijeta. Noćenje.

8. DAN / 06.05.2023. /DUBAI – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 09:15 sati na letu broj FZ-761. Dolazak u Sarajevo predviđen je u 13:15 sati (sva navedena vremena su lokalna). Kraj aranžmana.

Dodatne informacije

NAPOMENA: Ovaj program je samo prijedlog, te može doći do izmjene istog. Kalkulacija rađena na bazi minimalno 20 putnika. Agencija zadržava pravo izmjene programa i cijene aranžmana ukoliko ne bude dovoljan broj prijavljenih ili dođe do promjene cijene smještaja, prevoznih usluga, aerodromskih taksi, ulaznica u objekte spomenute u programu i drugih kalkulativnih elemenata koji direktno utiču na formiranje konačne cijene aranžmana. Kalkulacija rađena na bazi minimalno 20 putnika, dana 12.01.2023. i na osnovu odnosa kursa 1 USD = 1,9 KM. Agencija zadržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene kursa dolara. Raspored ponuđenih izleta može biti izmjenjen u skladu sa potrebama grupe, vremenskim uvjetima te raspoloživim vremenom. VALIDNOST PASOŠA MORA BITI MINIMALNO 6 MJESECI OD DANA ULASKA U ZEMLJU. Svaki putnik mora imati uplaćeno putno zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije). Agencija nije odgovorna u nedostatku istog.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju