JAZ AQUAMARINE RESORT 5*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se u južnom dijelu Hurgade, blizu Sahl Hashesh komune, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.

Opšti podaci

Kompleks se sastoji od 2 dijela – Aquamarine i Bluemarine. Gostima su na raspolaganju glavni restoran i 4 a’ la carte restorana, nekoliko barovai diskoteka. Za djecu tu su akva park, mini klub, igralište i dečiji bazen.

Plaža

Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu gdje je jedan dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane, kao i  dva jacuzzija na plaži. Plaća se: paviljoni.

Smještaj

U okviru kompleksa se nalazi 1301 soba: 153 standardne (30m2), 490 superior (38m2), 427 family (45m2), 144 deluxe (50m2), 70 executive (44m2), 9 junior apartmana, 6 executive apartmana i 2 senior apartmana (apartmani veličine 70-100m2). Sve sobe posjeduju klima uređaj, balkon/terasa sa 2 stolice, telefon, sef, fen, aparat za brijanje, mini bar, Wi-Fi internet. Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive -doručak, ručak, večera, samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu “Topaz”. Hotel raspolaže još sa 4 a’ la carte restorana: “Makai Tukai”-azijski restoran, “Nino’s”-italijanski restoran, “Sofra”- libanski restoran i “Corallo”-riblji restoran i nekoliko barova: Fayrouz lobby bar, La Perla Pool, Paradiso Beach Bar, Fantasia disco, Waves bar (preporučeno za parove), Aquarius bar. U određenim barovima se u toku dana osim pića služi i užina, kasni doručak, kasna večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i poslastice na određenim mjestima u određeno doba dana. Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna alkoholna i premium pića, pića u diskoteci poslije ponoći, nargila i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Ljekar, apoteka, prodavnice, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, frizer, bankomat iznajmljivanje vozila.

Sport i zabava

Za goste hotela na raspolaganju su recepcija, 18 bazena za djecu i odrasle, dva jacuzzija na plaži, akva park sa 22 tobogana (14 za odrasle i 8 za djecu). Tokom zimske sezone grije se manji bazen (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti gostima su na raspolaganju aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije. Plaća se: osvjetljenje teniskog i multi terena, ronilački centar, sportovi na vodi, jahanje kamila i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru “Mi Vida” spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju