REGINA SWISS IN RESORT 4*, Polupansion

Lokacija

Nalazi se u samo centru Sakale, starog dijela grada, na pješčanoj plaži, udaljen oko 7 km od aerodroma.

Sport i zabava

Hotel ima glavni i a la carte italijanski restoran, 3 bara (u lobiju, pored bazena i na plaži), diskoteku, sef na recepciji, servis za pranje i peglanje veša, internet centar, prodavnice,menjačnicu, dva spoljašnja bazena i bazen za decu, teniski teren, skvoš tereni, stoni tenis, bilijar, tereni za odbojku na plaži, razni sportovi na vodi, ronilački centar, saune, parno kupatilo, prostorije za masažu i đakuzi. Najmlađim gostima su na raspolaganju mini klub i zabavni park na plaži sa animacijom.

Smještaj

Ukupno ima 420 soba i studia. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj, balkon ili terasu. Usluga: “sve uključeno” (samoposluživanje, izbor više jela).

Hrana i piće

Mogućnosti objedovanja uključuju restoran El-Zahra, koji poslužuje jela međunarodne kuhinje i restoran IL Foro, koji nudi razne talijanske specijalitete. U laganim obrocima i osvježavajućim pićima gosti mogu uživati i u baru Shark Stop te u baru na plaži i u baru uz bazen.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju