Honeymoon – Bračna putovanja

HONEYMOON DESTINACIJE – SA NAMA NA PUTOVANJE IZ SNOVA

Prevoz: Avion

PARIZ  MALDIVI  SEJŠELI HURGADA  ISTANBUL  ZANZIBAR  DOMINIKANSKA REPUBLIKA 

I mnoge druge. – VI BIRATE ŽELJENU DESTINACIJU!

Individualne programe kreiramo isključivo i samo za Vas, po Vašim preferencijama. Vi birate destinaciju, datum putovanja, broj noćenja I odgovarajući hotel.

Da li će to biti u pitanju sanjivi Maldivi Ili romantični Pariz, VI odlučujete, a turistička agencija Relax Tours će kreirati romantično putovanje za dvoje koje ćete zauvijek pamtiti!

Prepustite se našem timu u kreiranju aranžmana I ispunite Vaše želje.

Molimo Vas da nam se javite na e-Mail: relaxtours@relaxtours.com, pozovite nas na broj

  • 387 33 263 330
  • 387 33 263 331

ili nas posjetite u ulici Zelenih Beretki 22.

Ponuda uključuje

Avio prevoz
Avio karte
Aerodromske takse
Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
Troškovi organizacije putovanja
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 18:00
Sub: 09:00 - 15:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Dodatne informacije

Molimo cijenjene putnike da provjere da li je valjanost pasoša/putovnice u skladu s pravilima zemlje u koju putujete, kao i sve COVID regulacije potrebne za ulazak u određenu državu!

Agencija NIJE ODGOVORNA za lične dokumente putnika, ispravnost istih kao i COVID regulacije. Agencija je isključivo zadužena za turističke aranžmane.

Molimo provjerite tačnost podataka u ponudi jer nakon naloga za izdavanje karte, reklamacije možemo uvažiti isključivo uz doplatu prema pravilima prijevoznika.

Prema Uredbi, putnici nemaju prava povrata ako im je ukrcaj uskraćen zbog opravdanih zdravstvenih ili sigurnosnih razloga ili neodgovarajuće putne dokumentacije. U svakom slučaju, putnici bi trebali provjeriti primjenjive javnozdravstvene mjere i povezana ograničenja koja se primjenjuju na odredištu te osigurati da imaju svu potrebnu relevantnu dokumentaciju koju zahtijeva država članica odredišta.

Državljani Bosne i Hercegovine pri ulasku u Tursku moraju imati pasoš čija važnost traje najmanje 150 dana, odnosno 5 mjeseci od dana ulaska, a za većinu ostalih država 6 mjeseci, te su u svakom trenutku moguće izmjene.

Državljanima koji ne ispunjavaju ove uvjete neće biti dozvoljen ulazak u Republiku Tursku i bit će vraćeni sa aerodroma polaska.

Avio kompanija ne dozvoljava povrat niti promjenu već izdatih avio karata tim putnicima.

Napominjemo da Agencija nije odgovorna u slučaju odbijanja, odnosno neizdavanja vize potrebne za ulazak u određenu državu te se primjenjuju storno troškovi iz uzansi turističke agencije Relax Tours.

Svaki putnik je dužan da se samostalno raspita o COVID restikcijama, putnim ispravama, viznom režimu, te Agencija ne odgovara za storniranje ili kašnjenje letova i slično.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju