STEIGENBERGER AL DAU 5*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se oko 5km od centra Hurgade u novom turističkom dijelu Memša i oko 4km od aerodroma.

Opšti podaci

Jedan od najluksuznijih hotela u ovom dijelu Egipta, nalazi se na svojoj pjeskovitoj plaži, u novoj turističkoj zoni Memša, koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Otvoren je 2007. godine, zauzima površinu od preko 160.000m2 i u ponudi ima 390 smještajnih jedinica. Preporučuje se gostima svih uzrasta kako zbog svoje lokacije tako i zbog bogatog sadržaja i kvalitetne usluge. Za decu tu su mini klub , dečiji bazen. Plaća se: čuvanje djece.

Plaža

Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je lijepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smještaj

Hotel ima 390 moderno opremljenih smještajnih jedinica i većina je sa pogledom na more. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler. Deluxe sobe su veličine oko 50m2 i primaju dvoje odraslih i jedno dijete. Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje djece) su veličine oko 55m2. Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Luxury All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela,  po hotelskim pravilima). U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe), noćne užine i a’ la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Plaća se: cijeđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizerski salon, usluge ljekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša, bankomat.

Sport i zabava

Hotel ima bazene površine 5.000m2. Tokom zime se grije manji bazen, dječiji (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: golf, aerobik, boćanje, stoni fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar, i ostale dnevne  animacije. Gosti hotela mogu da koriste i jacuzzi na otvorenom ( smo za odrasle) i akva park u hotelu Steigenberger Aqua Magic. Wi Fi internet je dostupan u većem dijelu hotela. Plaća se: ronilački klub,  tereni za golf i oprema, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta. Gosti mogu besplatno koristiti akva park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju