CONTINENTAL HOTEL 5*, All inclusive

Lokacija

Nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i oko 10km od starog dijela Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je savršeno ušuškan u zalivu sa predivnom plažom i privatnom marinom. Otvoren je 1994. godine, a posljednji put djelimično renoviran 2017. godine. Sastoji se od petospratne glavne zgrade i u ponudi ima 252 smještajne jedinice. Od 2017. godine nosi naziv Continental Hurghada Resort (do tada je bio dio lanca Movenpick). Zbog svoje lokacije i sadržaja predstavlja dobar izbor za odmor. Za djecu tu su igralište, mini klub (4-12 godina), mini disko.

Plaža

Hotel posjeduje lijepo uređenu pješčanu plažu dužine oko 300m. Savršena je za kupanje jer ima postepen ulazak u duboko more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smještaj

Hotel ima 252 smještajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen za kosu, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona. Standard  garden view – sobe sa pogledom na baštu, nalaze se na prvom i drugom spratu. Standard partial sea view – sobe sa bočnim pogledom na more, nalaze se na drugom i trećem spratu. Standard sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na trećem spratu. Plaća se: room service, telefon, mini bar ( samo je voda koja se nalazi iznad mini bara besplatna).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima i nekoliko a’ la carte restorana – Al Dente (italijanska kuhinja, besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), Dabke (sirijska kuhinja), La Terrace Bar & Grill (brazilska kuhinja) i Al Khalig. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sundeck Bar (samo za odrasle), Captain’s Bar, Pool Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, kafa, čaj, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Dodatno se plaćaju: a’ la carte restorani (italijanski restoran je besplatan jednom tokom boravka od minimum 7 dana), nargila, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića u diskoteci (ulaz besplatan), sva pića poslije 23:00 i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 Prodavnice, frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor, sala za konferencije.

Sport i zabava

Hotel ima veliki bazen podijeljen u 3 segmenta sa dijelom za djecu i bebe  (samo jedan mali tobogan). Tokom zimske sezone se grije jedan segment glavnog bazena (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih animacija tu su: teren za tenis, dva skvoš terena, mini golf, teren za košarku, teren za odbojku, teren za fudbal, animacije, Wi-Fi internet besplatan u lobiju. Plaća se: stoni tenis, oprema za tenis i osvetljenje, oprema za skvoš, bilijar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate. Plaća se: suana, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Pošaljite upit - Rezervaciju