LAST MINUTE PONUDA 23.09. HURGHADA

HIT LJETA 2022 HURGHADA SPECIJALNA PONUDA! Direktan let iz Sarajeva LJETOVANJE U HURGHADI BEZ COVID OGRANIČENJA

NEVJEROVATNA LAST MINUTE PONUDA!

SIGURNO LJETO BEZ KIŠNIH DANA! SAVRŠENA TEMPERATURA 33*C!

 

POSLJEDNJA MJESTA U PRODAJI NA POSLJEDNJEM DIREKTNOM LETU 23.09.!

Cjenovnik:

CIJENA VEĆ OD 899 KM PO OSOBI!

 

DATUM polaska: 23.09 – 30.09.
HOTEL EAGLES PARADISE SOMA 4* od 899 KM
ROYAL LAGOONS RESORT & AQUA PARK 4/5* od 969 KM
SUNNY DAYS RESORT & SPA 4* od 999 KM
CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*

DVOJE DJECE DO 13,99 GODINA GRATIS!

od 1.279 KM
PYRAMISA SAHL HASHEESH HOTEL 5* od 1.299 KM
GRAVITY HOTEL HURGHADA AQUA PARK 4* od 1.339 KM
HILTON HURGHADA PLAZA 5* od 1.459 KM
SENTIDO PALM ROYAL 5* od 1.629 KM
SUNRISE CRYSTAL BAY GRAND SELECT HOTEL 5* od 1.839 KM
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5* od 1.899 KM

Cijene su izražene u KM. Cijene se odnose na standard 1/2 sobe. Ostale sobe na upit (superior, deluxe, suite - sea view, soba sa balkonom itd.) - Napomena: za hotel Pyramisa Sahl Hasheesh 5* soba je premium pool view/side sea view & select land view. Za rezervacije je potrebno uplatiti 30% avansa, ostatak se plaća najkasnije 15 radnih dana prije polaska. Djeca do 12,99 godina imaju GRATIS SMJEŠTAJ u određenim hotelima i plaćaju samo avio kartu sa taksom 790 KM.

Aranžman uključuje

Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
Avio prevoz na relaciji Sarajevo - Hurghada - Sarajevo (avioprevoznik Air Cairo)
Smještaj u hotelu po izboru u 1/2 sobi na bazi 7 ALL INCLUSIVE
Organizacija putovanja

Aranžman ne uključuje

Aerodromske takse 160 KM
Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolasku u Hurghadu - Cijena 25 USD po osobi (važi za grupu od 10+osoba) ) - za ishođenje vize u Sarajevu prije polaska na putovanje cijena iznosi 100 KM
Doplata za gorivo 50KM
Fakultativne izlete i lične troškove putnika
Doplata za 1/1
Putno zdravstveno osiguranje
Doplata u iznosu od 5 EUR za boravak u Hurghadi duži od 8 dana

Već od

899 KM

Termin putovanja:  23.09. 2022.
Prevoz: Avion

Uz pomoć prozora na dnu stranice možete stupiti u direktnu komunikaciju sa nama putem Facebook Messenger-a.

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Dodatne informacije

ZA PUTOVANJE U EGIPAT POTREBNO JE:

- Imati biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat

- Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša

 

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i prije isteka ponude zbog promjene cijene smještaja, prevoznih i drugih usluga koje utiču na formiranje cijene paket aranžmana. Agencija ne može uticati na promjenu satnice leta, niti na otkazivanje istog.

 

KAKO REZERVISATI?

Rezervisati možete putem poruka, e-Mailom na RELAXTOURS@RELAXTOURS.COM ili putem telefona na broj 033 263-330 ili preko Viber/WhatsApp na broj 063 771-442 - Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans u iznosu od 30%, ostatak se plaća najkasnije 20 dana prije polaska.

 

UZANSE PUTOVANJA:

USLOVI OTKAZA I NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 20 dana prije početka putovanja. U slučaju aranžmana koji se odnose na daleke destinacije kao i  za uplate po cijeni ranih rezervacija  (Iran, Maroko, Rusija...) prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava na fakultativne izlete mora se izvršiti prilikom uplate ostatka od ukupnog iznosa putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu navedenog depozita. Po uplati depozita primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o doplati ili otkazu putovanja. Završne informacije telefonski dostavljamo 2 dana prije prije početka putovanja. Plaćanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) uplatom na račun Relax Tours-a; 2) Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Relax Tours ima potpisan ugovor. Cijene su validne za žiralno i gotovinsko plaćanje. SA PRVOM UPLATOM PRIHVATATE OPĆE USLOVE PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE RELAX TOURS. STORNIRANJE PUTOVANJA: Za otkaz 50 - 40 dana prije polaska: 30% storno troškova; 40-30 dana: 40% storno troškova; za 30-20 dana prije polaska: 50%; storno troškova: 20 - 0 dana prije polaska zadržava se puni iznos – osim ako u programu drugacije nije navedeno. Ukoliko putnik prilikom prijave za putovanje predviđa da bi zbog nepredviđenih okolnosti morao otkazati putovanje, a u cilju izbjegavanja troškova odustajanja, tada može uplatiti osiguranje od otkaza. Osiguranje od otkaza naplaćuje se prilikom sklapanja Ugovora te ga nije moguće uplatiti naknadno.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA: Agencija zadržava pravo da, u slučaju izmjene cijene prijevoza, izmjene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos. U okviru razgledanja gradova navedenih u programima putovanja, nisu predviđene posjete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Usluge turističkog vodiča, turističkog pratioca, lokalnog turističkog vodiča ili lokalnog predstavnika organizatora, predviđene programom putovanja, ne podrazumjeva njihovo cjelodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć putniku, po unaprijed utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenih na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način.Usmene i bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru, ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije. Minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda pojedinih sadržaja u programu. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu iraspoloživosti kapaciteta stajališta. KOD AVIO TURA MINIMALNA VALIDNOST PASOŠA MORA BITI 150 DANA OD DANA ULASKA U ZEMLJU. Svakiputnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesuviziranja BH pasoša ili ne.

Avio kompanija ne dozvoljava povrat niti promjenu već izdatih avio karata tim putnicima.

Napominjemo da Agencija nije odgovorna u slučaju odbijanja, odnosno neizdavanja vize potrebne za ulazak u određenu državu te se primjenjuju storno troškovi iz uzansi turističke agencije Relax Tours.

Svaki putnik je dužan da se samostalno raspita o COVID restikcijama, putnim ispravama, viznom režimu, te Agencija ne odgovara za storniranje ili kašnjenje letova i slično.

 

Egipat je dio na še tradicije preko 25 godina!Sa Vama od 1988. Vaš Relax Tours!

 

Egipat je dio naše tradicije preko 25 godina!

Sa Vama od 1988. Vaš Relax Tours!

iata
ta
austrian
lufthansa
qatar
emirates
etihad

Naša preporuka

Rezervišite putovanje

Dogovorite sve unaprijed – rezervišite sada