IZLETI – HURGHADA

Upoznajte EGIPAT i doživite ljetovanje bez kišnih dana na savršenih 30C!

Upotpunite klasičan odmor na plaži na HIT DESTINACIJI LJETA 2022. sa odlaskom na fakultativne izlete: Luksor, Kairo, safari, ronjenje, Giftun Island i mnoge druge.

Posjetite Gizu, Dolinu kraljeva, Hram kraljice Hatšepsut, plovite brodom do najlješih plaža Crvenog mora, obiđite beduinsko selo u pustinji na džipovima!

Jer samo u EGIPTU možete osjetiti pravi ugođaj vožnje kvadova kroz pustinju, vožnju preko pješčanih dina koja izgleda kao u filmovima samo što ste VI u glavnoj ulozi i što se pješčana prašina diže za Vama lično. I nije samo to doživljaj, doživljaj je čak i sam dolazak do pustinje u specijaliziranim safari džipovima. Ali, to nije sve! Oni malo hrabriji mogu se okušati i u jahanju kamila, ali i u ronjenju sa pravom ronilačkom opremom u Crvenom moru, koje je jedno od najbogatijih mora kada je riječ o raznovrsnom i šarolikom podvodnom svijetu.

Priuštite sebi nezaboravno ljetovanje, nezaboravan provod, imaćete priliku i obići sve znamenitosti Egipta sa stručnim vodičima, na fakultativnim izletima  uključujući i plovidbu brodom do čuvene Orange bay plaže, obilazak beduinskog sela, jahanje kamila, vožnja kvadova, show sa delfinima, ronjenje u Crvenom moru, obilazak Rajskog ostrva, Luksora, Hurgade, Kaira i naravno neizostavnih egipatskih piramida!

AKO DO SADA NISTE BILI U HURGHADI, SADA JE PRAVO VRIJEME!

 

Svako ima svoju tradiciju, a Egipat je dio naše preko 30 godina!

Uz pomoć prozora na dnu stranice možete stupiti u direktnu komunikaciju sa nama putem Facebook Messenger-a.

Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

iata
ta
austrian
lufthansa
qatar
emirates
etihad

Naša preporuka

Rezervišite putovanje

Dogovorite sve unaprijed – rezervišite sada