MSC Krstarenja

𝐌𝐒𝐂 𝐊𝐑𝐒𝐓𝐀𝐑𝐄𝐍𝐉𝐄 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐎𝐌 𝐈𝐙 𝐒𝐏𝐋𝐈𝐓𝐀 𝐈 𝐙𝐀𝐃𝐑𝐀!
Polasci iz Splita i Zadra po cijeni već 𝐨𝐝 𝟏𝟎𝟗 𝐄𝐔𝐑 🔥

‼️‼️ Promotivna ponuda ljetnih krstarenja 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐢 𝐝𝐨 𝟏𝟐.𝟎𝟕.

– MSC Armonia
– Polasci svake subote!
– Na bazi punog pansiona!
 
Više informacija i rezervacije na broj telefona:
☎️ 𝟎𝟑𝟑 𝟐𝟔𝟑 𝟑𝟑𝟎
Viber/WhatsApp 📞 𝟎𝟔𝟑 𝟕𝟕𝟏 𝟒𝟒𝟐
📩 relaxtours@relaxtours.com
📍 Zelenih Beretki 22, Sarajevo
 
Sa Vama od 1988.
Vaš pouzdan partner za putovanja, 𝑹𝒆𝒍𝒂𝒙 𝑻𝒐𝒖𝒓𝒔!✈️

Korisne informacije

Koji je prosječan broj putnika u grupi?

Naše su grupe dovoljno male da se osjećate kao da sami istražujete destinaciju, ali opet dovoljno velike da uvijek možete pronaći dobro društvo. Veličina grupe varira ovisno o tome gdje i kako putujemo, no obično je to od 8 – 12, a za neke klasičnije rute do 16 putnika.

Kako je organizirano vrijeme na putovanju?

Naša grupna putovanja teže ravnoteži između planiranih aktivnosti i vaših želja i interesa, što znači da se držimo plana putovanja, ali svako putovanje prilagođavamo grupi koja s nama putuje. Pronašli ste kafić koji želite isprobati? Želite bolje upoznati lokalnu zajednicu? Usput se nalazi neka znamenitost koja nije u programu, a voljeli bi je posjetiti? Ako imamo dovoljno vremena, rado ćemo udovoljiti vašim željama.

Da li ćete mi prije putovanja poslati potrebne informacije?

Prije svakog putovanja putnicima šaljemo sve važne informacije koje će im pomoći da se lakše pripreme za put na destinaciju koju su odabrali. To uključuje odgovore na pitanja kao što su npr. redovi letenja, kontakti vodiča, potrebna cjepiva i prevencija bolesti, očekivane temperature i klima te odjeća i obuća koju je dobro ponijeti, pitanje viza, stranih valuta i slično. Uz to, prije svakog putovanja organiziramo sastanak putnika na kojem raspravljamo o svim potrebnim detaljima vezanim uz pripreme za put. To je ujedno i idealna prilika da se svi zajedno upoznamo.

Pošaljite upit - Rezervaciju