MSC Krstarenja

Polasci iz Splita i Zadra su uključeni i u promotivnu ponudu ALL IN AT SEA. Posebna ponuda vrijedi do 28.2.2022. godine.
Navedena ponuda na krstarenjima brodom sa polaskom iz Hrvatske nudi:
  • besplatna pića : neograničena konzumacija pića (paket Easy)
  • besplatan wi-fi : stalna povezanost za 2 uređaja
  • besplatan brodski kredit : u iznosu od 25 EUR po osobi za Bella, Fantastica i Aurea doživljaj koji se može iskoristiti za dodatne usluge
(izlete, spa usluge, večeru u specijaliziranom restoranu i slično)
  • besplatna promjena krstarenja do 15 dana prije datuma polaska (za rezervacije krstarenja)
  • BESPLATNA PROMJENA IMENA – do 5 dana prije datuma polaska (uključujuci i goste s vaučerima)

Korisne informacije

Koji je prosječan broj putnika u grupi?

Naše su grupe dovoljno male da se osjećate kao da sami istražujete destinaciju, ali opet dovoljno velike da uvijek možete pronaći dobro društvo. Veličina grupe varira ovisno o tome gdje i kako putujemo, no obično je to od 8 – 12, a za neke klasičnije rute do 16 putnika.

Kako je organizirano vrijeme na putovanju?

Naša grupna putovanja teže ravnoteži između planiranih aktivnosti i vaših želja i interesa, što znači da se držimo plana putovanja, ali svako putovanje prilagođavamo grupi koja s nama putuje. Pronašli ste kafić koji želite isprobati? Želite bolje upoznati lokalnu zajednicu? Usput se nalazi neka znamenitost koja nije u programu, a voljeli bi je posjetiti? Ako imamo dovoljno vremena, rado ćemo udovoljiti vašim željama.

Da li ćete mi prije putovanja poslati potrebne informacije?

Prije svakog putovanja putnicima šaljemo sve važne informacije koje će im pomoći da se lakše pripreme za put na destinaciju koju su odabrali. To uključuje odgovore na pitanja kao što su npr. redovi letenja, kontakti vodiča, potrebna cjepiva i prevencija bolesti, očekivane temperature i klima te odjeća i obuća koju je dobro ponijeti, pitanje viza, stranih valuta i slično. Uz to, prije svakog putovanja organiziramo sastanak putnika na kojem raspravljamo o svim potrebnim detaljima vezanim uz pripreme za put. To je ujedno i idealna prilika da se svi zajedno upoznamo.