TERME TUHELJ + ZAGREB + LJUBLJANA

* Kupanje * Razgledanje * Shopping * Zabava za velike i male

Zima je savršeno vrijeme za opuštanje, podmlađivanje I povratak izgubljene energije.   Osjeti snagu termalne vode,  oraspoloži se uz dobar shopping i šetnju čarobnom Ljubljanom!

Vodeni planet posebno je mjesto gdje voda miluje sva vaša osjetila, a stress nestaje u sekundi.

Djeca će se zabavljati u vodenom gradu s brojnim dječijim atrakcijama i zatvorenim toboganom a oni željni opuštanju prepustit će se intimnim oazama s vodenim masažama, slapovima terapeutskog i wellness bazena do 00:00h.

𝗠𝗝𝗘𝗦𝗧𝗔 𝗣𝗢𝗟𝗔𝗦𝗞𝗔: 𝗙𝗢𝗝𝗡𝗜𝗖𝗔, 𝗞𝗜𝗦𝗘𝗟𝗝𝗔𝗞, 𝗦𝗔𝗥𝗔𝗝𝗘𝗩𝗢, 𝗩𝗜𝗦𝗢𝗞𝗢, 𝗞𝗔𝗞𝗔𝗡𝗝, 𝗭𝗘𝗡𝗜𝗖𝗔, 𝗗𝗢𝗕𝗢𝗝, 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗜Š𝗞𝗔.

Prevoz: Autobus

Trajanje: 3 dana 2 noćenja

Datum: 27.01 - 29.01.2023.

Grupno putovanje, polupansion

Cijena aranžmana po osobi:

Hotel WELL 4* Classic –

doručak i večera

Cijena za prvih 10 uplata:

Cijena za redovne rezerzervacije:

Minimalno 30 putnika

299 KM

359 KM

 

Ponuda uključuje

Troškovi organizacije putovanja, Pratilac grupe na 30 osoba, Prevoz autobusom visoke turstičke klase na navedenoj relaciji, Smeštaj u hotelu Well 4* na bazi 2 noćenja u 1/2 sobama na bazi polupansiona ( DORUČAK + VEČERA –bez pića ), Posjeta outlet centru Designer i IKEA , Kupanje na bazenima Wellness centra Tuhelj, aquaaerobik, jutarnja gimnastika, fitness, internet, Obilazak gradova prema programu putovanja ( bez vodiča)

Ponuda ne uključuje

Fakultativni izleti, Putno zdravstveno osiguranje, Individualni troškovi, Korištenje sauna – 13 Eur po osobi i danu (plaća se na licu mjesta), Obaveznu boravišnu taxu koju svi gosti plaćaju na recepciji hotela u iznosu od 1,35 eur po osobi i danu, Ulaznice prema programu
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. DAN / SARAJEVO – TERME TUHELJ

Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja Sarajevo, te polazak u 5 sati. Putovanje preko Visokog, Lašve (Zenica), Doboj prema Zagrebu uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.  Dolazak u najpoznatiji termalni kompleks Hrvatske. Check in u hotel (iza 14h), te slobodno vrijeme za odmor i opuštanje za svakog člana porodice! Večera. Noćenje.

2. DAN / TERME TUHELJ – LJUBLJANA

Doručak u hotelu. Slobodan dan za kupanje ili fakultativni izlet do Ljubljane, glavnom i najvećem gradu Slovenije, jedine zemlje na svijetu koja ima riječ LOVE u svom imenu!

Po dolasku u glavni i najveći grad Slovenije, odlazak do velikog BTC shopping centra s više od 500 radnji, a neka od njih je PRIMARK! Odjeća, obuća, torbice, nakit, modni dodaci, stvari za kuću i okućnicu, dječija odjeća i potrepštine – sve Vas to čeka u Primarku po povoljnim cijenama. Nakon shoppinga polazak autobusom iz BTC-a do središta slovenske prijestolnice – Ljubljane. Istražite sa nama i zaljubite se u prekrasne, šarene i šarmantne ulice Ljubljane, grada punog zelenila smještenog na rijeci Ljubljanici. Slobodno vrijeme za razgled i romantičnu šetnju malom, a ipak tako velikom metropolom. Za sve ljubitelje slatkih zalogaja, dobro je znati da je kafana Lolita Eipprova u centru Ljubljane proglašena jednim od najbolje uređenih kafića na svijetu. Slobodno vrijeme do polaska prema Tuhelju. Večera. Slobodno vrijeme za kupanje i druge aktivnosti. Noćenje.

3. DAN / TERME TUHELJ – ZAGREB - SARAJEVO

Nakon doručka, slijedi check out iz hotela, te slobodno vrijeme do polaska. Vožnja prema Zagrebu u 10 sati, te dolazak u designer outlet Croatia u sklopu kojeg se nalazi i IKEA. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja prema BiH uz usputne pauze po potrebi grupe.

Kraj programa.

Dodatne informacije

Popusti za djecu:           

Do 4,99 godina (sa roditeljima u krevetu): – 170 KM

Od 4,99 do 11,99 godina (na pomoćnom ležaju): – 80 KM

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju