TAJLAND JANUAR

Mjeseci od decembara do aprila su savršeni za kupanje

Viza za Tajland
Zahtjev za izdavanje vize podnosi se u konzulatu Tajlanda u Zagrebu, Hrvatskoj. http://thaiconsulate.hr/vize-s65
Pasoš važeći najmanje 6 mjeseci, kopija prve stranice pasoša, kopija avionske karte, popunjena aplikacija za izdavanje vize , 1 fotografija.

Prevoz: Avion

Trajanje: 10 dana – 7 noćenja

Datum: 10.01. – 19.01.2024.

Grupno putovanje, Preporučujemo, Odlična cijena

Preuzmi

Sve detalje o aranžmanu i cijenama možete pogledati preuzimanjem dokumenta.

HOTELI CIJENA ZA PRVIH 6 PRIJAVA:CIJENA ZA REDOVNE PRIJAVE:
Hoteli 3*3679 KM3829 KM
Hoteli 4*3779 KM3929 KM

*** Zahtjev za izdavanje vize podnosi se u konzulatu Tajlanda u Zagrebu. Potrebna dokumentacija: Pasoš važeći 6 mjeseci, kopija prve stranice pasoša, kopija avionske karte, popunjena aplikacija za izdavanje vize, 1 fotografija-

***  Dijete do 6 godina, bez  ležaja 40% cijene za odrasle. Dijete 6-9 godina, bez ležaja 70% cijene za odrasle i s krevetom 90% cijene za odrasle. Dijete do 10 godina, sa  ležajem 100% cijene za odrasle.

Ponuda uključuje

Avionski prevoz na relaciji Sarajevo – Dubai – Bangkok – Dubai – Sarajevo, Domaći let Bangkok – Phuket – Bangkok, Pratilac grupe za minimalno 15 uplata, Smještaj u izabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja sa doručkom u Bangkoku i 5 noćenja sa doručkom u Phuketu., Organizacija putovanja, Transfer autobusom, Vodič na engleskom jeziku, Izleti i ulaznice koji su spomenuti u programu, Ručak na izletu (Phi Phi) , Boravišne takse

Ponuda ne uključuje

Obavezne napojnice, Individualni troškovi, Vizu za Tajland 35 EUR ( aplicira se online), Aerodromske takse, Putno – zdravstveno Osiguranje, Doplata za 1/1 sobu 427 KM, Doplata za polupansion
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. dan: 10.01. / SARAJEVO – BANGKOK

Sastanak grupe na aerodromu u dogovoreno vrijeme. Let za Bangkok preko Dubaija.

2. dan: 11.01. / BANGKOK - HRAMOVI

Dobro došli u Bangkok. Transfer do smještaja. Odmor.Nakon toga idemo u razgledanje Bangkoka, koji započinje istraživanjem Wat Traimita, hrama koji je poznat po tome što drži najvećeg zlatnog Budu na svijetu, visokog 5 metara preko 5,1/2 tona. Zatim ćete proći kroz kinesku četvrt grada kako biste vidjeli kulturnu raznolikost u središtu grada, prije nego što krenemo u Wat Pho, drevni budistički hramski kompleks, koji sadrži više kipova Bude nego bilo koji drugi hram u zemlji. Zatim se obilazak nastavlja posjetom muslimanskoj džamiji koja se nalazi u Bangkoku. Noćenje u Bangkoku

3. dan: 12.01. / BANGKOK – PLUTAJUĆA TRŽNICA DAMNEON SADUAK – PHUKET

Nakon doručka u hotelu, vodimo vas do tradicionalne plutajuće pijace Damnoen Saduak. Jedne od najvećih i posljednjih plutajućih tržnica u Tajlandu, ova autentična tržnica zadivila je putnike i fotografe cijelog svijeta svojim živopisnim prizorima prodavača koji nude robu s dugorepih čamaca na uspavanom zelenom kanalu Damnoen Saduak. Nastavak do aerodorma za popodnevni let za Phuket. Dolazak u zračnu luku Phuket – naš vodič dočekat će vas u zračnoj luci i osigurati privatni prijevoz do hotela na plaži. Prijava za smještaj i slobodno vrijeme.

4. dan: 13.01. / PHUKET

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje. Sunčanje na prekrasnim plažama. Noćenje

5. dan: 14.01. / PHUKET

Doručak u hotelu. Polazak iz hotela za istraživanje ostrva. Tura počinje posjetom Wat Chalong-u, hrama čija je arhiktetura složeno dizajnirana. Stari grad Phuketa,istorijsko područje grada gdje možete svjedočiti valu kinesko-portugalske kultura, a ulice su spojene sa širokim spektrom znamenitosti i shopping aktivnosti. Zatim se vozimo prema Velikom Budi koji je jedna od najistaknutijih znamenitosti na ostrvu. 45 metara divovski kip Bude od bijelog mramora nalazi se na brdu i nudi impresivan pogled od 360 stupnjeva otoka. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: 15.01. / PHUKET

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje. Sunčanje na prekrasnim plažama. Noćenje.

7. dan: 16.01. / PHUKET- PHI PHI – MAYA – KHAI ISLAND- PUKET

Doručak u hotelu. Cjelodnevni izlet Phi Phi, Maya Bay & Khai brzim brodom. Maya Bay najpoznati zaliv koji je prikazan u filmu „Plaža“ sa Leonardom Dicapriom. Zatim idemo do Koh Phi Phi gdje će biti poslužen ručak.Poslije ručka možete uživati u kratkoj šetnji po plaži. Polazak sa Phi Phi na ostrvo Kai. Povratak na pristanište u Phuketu. Noćenje u Phuketu.

8. dan: 17.01. / PHUKET

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje. Sunčanje na prekrasnim plažama. Noćenje.

9. dan: 18.01. / PHUKET – BANGKOK

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela i vrijeme za slobodne aktivnosti. Polazak na aerodrome u Phuketu.I let za Bangkok. Odlazak na Internacionalni terminal.

10. dan: 19.11. / BANGKOK – SARAJEVO

Let na relaciji Bangkok – Sarajevo sa presjedanjem Dubai – Sarajevo. Dolazak u Sarajevo. KRAJ PROGRAMA

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju