ISTRA + POREČ + ROVINJ + OPATIJA

Polupansion: Doručak + Večera / Dinopark funtana – Zabava za velike i male!

Prevoz: Autobus

Datum: 02.05.2024. – 04.05.2024.

Trajanje: / 3 dana – 2 noćenja /

Oznake: DINOPARK FUNTANA

Istra, biser Jadrana, oduvijek je mamac za putnike željne ljepote prirode i historije. Rovinj, dragulj Istre, oduševljava svojim slikovitim starim gradom na obali. Ovdje se spajaju prošlost i sadašnjost, stvarajući nevjerovatan ambijent za opuštanje i istraživanje. Šetajući uskim kamenim ulicama, osjećate duh vremena i uživate u prekrasnim pogledima na more. Istarska kuhinja s bogatim okusima maslinovog ulja, tartufima i vinom čini ovu regiju još primamljivijom. Istra je mjesto gdje se priroda i kultura stapaju u savršenom harmoničnom plesu. S druge strane, Dinopark Funtana je mjesto gdje se prošlost susreće s sadašnjošću na jedinstven i uzbudljiv način. Zamislite uzbuđenje dok hodate među živopisnim dinosaurusima i istražujete svijet iz daleke prošlosti.

HOTEL VALAMAR DIAMANT RESIDENCE 3* je smješten u Poreču. Porodični apartmani u mediteranskim kućama Valamar Diamant Residencea smješteni su u borovoj šumi blizu uređenih plaža i udaljeni samo deset minuta šetnje od središta Poreč. Idealan su odabir za aktivan porodični odmor, jer vam, osim privatnosti i neobaveznosti koje jamči odmor u apartmanima, nude lepezu usluga i sadržaja obližnjeg Valamar Diamant Hotela poput wellness centra, fitnessa, unutarnjeg i vanjskog bazena te vrhunskog show-cooking buffet restorana. Na raspolaganju su i animacija za djecu i odrasle, kao i rekreacijski programi.

Preuzmi

Sve detalje o aranžmanu i cijenama možete pogledati preuzimanjem dokumenta.

Cijena aranžmana po osobi:

HOTEL / POLUPANSIONCIJENA ZA PRVE UPLATEREDOVNE CIJENE
HOTEL VALAMAR DIAMANT RESIDENCE 3*369 KM399 KM

Mogućnost polaska iz sljedećih gradova: Tuzle, Kladnja, Olova, Sarajeva, Zenice, Doboja, Banja Luke…

Ponuda uključuje

Troškovi organizacije putovanja
Prevoz autobusom visoke turističke klase
2 noćenja u apartmanima na bazi polupansiona (doručak + večera)
Piće dobrodošlice
Korištenje hotelskog fitness centra i unutarnjeg bazena (obližnji Valmar Diamant Hotel)
Piće iz šankomata za vrijeme ručka/večere (voda, sokovi)
Korištenje MARO igraonice
Boravišna taksa
Pratilac putovanja ispred turističke agencije (profesionalni animator)
Obilazak Istre, Rovinja i Opatije

Ponuda ne uključuje

Ulaznice za Dinopark Funtanu
Ulaznice za kulturno – historijske spomenike, muzeje i sl.
Putno osiguranje / osiguranje od otkaza
Doplata za jednokrevetnu sobu
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 18:00
Sub: 09:00 - 15:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. DAN SARAJEVO - ISTRA - POREČ - ROVINJ

Okupljanje i polazak putnika u ranim jutarnjim satima iz Sarajeva, uz mogućnost polaska iz Ilijaša, Visokog, Kaknja, Zenice, Doboja te Gračanice, Lukavca i Tuzle. Ugodna vožnja udobnim autobusom visoke turističke klase preko Zagreba, sa usputnim zadržavanjima radi pasoških procedura, odmora i drugih potreba grupe. Dolazak u Poreč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Nakon odmora, slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak u Rovinj. Obilazak starog dijela grada, gradskih bedema i vrata, crkve Sv. Eufemije i Trga Maršala Tita. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera. Noćenje.

2. DAN ISTRA - DINOPARK FUNTANA

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje Istre ili odlazak u Dinopark Funtanu, gdje ćete se upustiti u putovanje kroz vrijeme i istražiti svijet dinosaurusa. Ovo je prvi i najveći hrvatski zabavni dinopark za porodicu i djecu, smješten u samom srcu Istre, okružen velikom šumom i gustim hladom. Dinopark Funtana tematski je park pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za porodični izlet. Dinosauri, lunapark, Mini Zoo, Live Show, paintball i mnoge druge zanimljivosti vas vode u jedan potpuno drugačiji svijet. U areni DINO DOME koja obuhvata čak 1000 sjedećih mjesta izvode se JURRASIC SHOW dnevne predstave. Za provod na otvorenom tu su gusarski brod TORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER, radionica iskopavanja kosti dinosaur FOSSIL SAFARI, te SEA MONSTERS, izložbe prethistorijskih morskih stvorenja u prirodnoj veličini. Jedno od definitivno najomiljenijih doživljaja za najmlađe jeste jahanje na poni konjima te mogućnost jahanja dinosaura za nezaboravno iskustvo. Neminovno je da će svaki član porodice, i mali i veliki, naći nešto za sebe. U večernjim satima povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN POREČ - OPATIJA - SARAJEVO

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u Opatiju, kraljicu Jadrana koja je poznata po prekrasnom Lungomare šetalištu, koje ti daje priliku da uživaš u spektakularnim pogledima na more i udišeš svježi morski zrak. Opatija je smještena duž obale u blizni Rijeke i mami svojom jedinstvenom kombinacijom prirodne ljepote, historijske arhitekture i mediteranskog šarma. Posjetićemo čuveni Park Angiolina, koji je prepun egzotičnog bilja i cvjetova. Ako vas zanima historija i kultura onda obavezno posjetite Muzej grada Opatije gdje ćete definitvno saznati sve o bogatoj prošlosti Opatije. Opcionalno ručak u nekom od lokalnih restorana Opatije. U popodnevnim satima polazak za Sarajevo. Dolazak u večernjim satima, zavisno od zastoja na granici i potreba grupe za odmor. Kraj programa.

Pošaljite upit - Rezervaciju