LAST MINUTE PONUDA HURGHADA 01.06. I 08.06

SPECIJALNA LAST MINUTE PONUDA ZA POSLJEDNJA MJESTA!

ZA PUTOVANJE U EGIPAT POTREBNO JE:
– Imati biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat – Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i prije isteka ponude zbog promjene cijene smještaja, prevoznih i drugih usluga koje utiču na formiranje cijene paket aranžmana. Agencija ne može uticati na promjenu satnice leta, niti na otkazivanje istog.

KAKO REZERVISATI? Rezervisati možete putem poruka, e-Mailom na RELAXTOURS@RELAXTOURS.COM ili putem telefona na broj 033 263-330 ili preko Viber/WhatsApp na broj 063 771-442 – Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans u iznosu od 30%, ostatak se plaća najkasnije 20 dana prije polaska.

Ponuda rađena na dan 12.04.2023.

Prevoz: Avion

Trajanje: 8 dana – 7 noćenja

Datum: 01.06. i 08.06

Grupno putovanje, Preporučujemo, Odlična cijena

Preuzmi

Sve detalje o aranžmanu i cijenama možete pogledati preuzimanjem dokumenta.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI – ALL INCLUSIVE:

HOTEL: CIJENA ZA REZERVACIJE DO 30.05
Hotel Mirage Bay Resort & Aqua park 4* – Economy hotel 939 KM
Dijete do 13,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene)
Kairaba Aqua Mondo Abu Soma Resort 4* (Ex Aqua Mondo Abu Soma Resort) 1259 KM
Dijete do 12.99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene)
Jaz Makadi Saraya palms 4* 1319 KM
Dijete do 12,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene).
Sheraton Soma Bay Resort 5* 1459 KM
Dijete do 11,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene)
Jaz Makadi Saraya 5* 1529 KM
Dijete do 12,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene).
Hilton Hurghada Plaza 5* 1589 KM
Dijete do 12,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene)
Xanadu Makadi Bay 5* 1719 KM
Dijete do 11,99 godina ima GRATIS SMJEŠTAJ, te plaća samo kartu 899 KM (aerodromske taxe uključene)

             Ostali hoteli, viša kategorija soba te duži boravak – na upit.

Ponuda uključuje

Transfer aerodrom-hotel-aerodrom, Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Hurghada – Sarajevo (avioprevoznik Air Cairo), Smještaj u hotelu po izboru u 1/2 sobi na bazi 7 noćenja – i ALL INCLUSIVE, Organizacija putovanja

Ponuda ne uključuje

Aerodromske takse 160 KM, Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolasku u Hurghadu – Cijena 25 USD po osobi (važi za grupu od 10+osoba) ) – za ishođenje vize u Sarajevu prije polaska na putovanje cijena iznosi 100 KM, Fakultativne izlete i lične troškove putnika, Doplata za 1/1, PZO
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1 DAN / SARAJEVO – HURGHADA

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije polijetanja. Nakon carinskih formalnosti, prijava na direktan let za Hurghadu u ranim jutarnjim satima. Slijetanje u Hurghadu. Doček od strane lokalne agencije, te transfer u hotel. Check in u sobe iza 14h. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor prema vlastitom izboru. Noćenje.

2 DAN – 7 DAN / HURGHADA

Naredne dane iskoristite za kupanje u najljepšem moru na svijetu i individualne aktivnosti. Ukoliko Vam uzbuđenja nije dosta uputite se na neki od fakultativnih izleta. Svaki turista pored odmora želi da vidi šta neka zemlja može da ponudi od svojih prirodnih ljepota ili historijskih znamenitosti. Egipat može zaista mnogo toga da pruži svojim gostima, a neki od naših preporuka izlete dok ste na ljetovanju u Hurghadi su sljedeći:
PARADISE ISLAND - Plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najljepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korištenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h. Plovidba do koralnog grebena, 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke uključeni). Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni.
ORANGE BAY - Plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića na brodu uključeni) do 2 lokacije za snorkling po 30-45 min (maske, peraja i disaljke uključeni). Plovidba do jedne od najljepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi begovima i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h. Ručak i pića na brodu uključeni.
SAFARI - Odlazak džipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-1h i buggy-ja 20-30min. Orijentalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Ponijeti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire. Pogodno za djecu preko 7 godina.
DIVING - Plovidba brodom do mjesta za ronjenje sa profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pića, ručak. Ponijeti kupaći, peškire za plažu i nešto za presvući. Uživajte u podvodnim čarima Crvenog mora.
CAIRO - Posjeta Nacionalnom Muzeju u pratnji vodiča, ulazak u sobu sa Tutankamonovim blagom. Obilazak Platoa Gize - Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom, parfimerija, uključen ručak bez pića.
LUXOR - Posjeta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi Memnona, mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Nilom, uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva (ulazak u 3 grobnice), Hram kraljice Hatšepsut.
U kasnim večernjim satima check out iz hotela te transfer iz hotela ka aerodromu u Hurghadi.

8 DAN / HURGHADA – SARAJEVO

Let za Sarajevo u ranim jutarnjim satima. Stigli smo i do kraja ovog krasnog putovanja, vrijeme je za povratak i skupljanje utisaka i slika sa putovanja.

Dodatne informacije

ZA PUTOVANJE U EGIPAT POTREBNO JE:
– Imati biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat – Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i prije isteka ponude zbog promjene cijene smještaja, prevoznih i drugih usluga, kao i kursa dolara na svjetskoj berzi koje utiču na formiranje cijene paket aranžmana.
Agencija ne može uticati na promjenu satnice leta, niti na otkazivanje. Organizator putovanja ne garantuje dobijanje vize.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju