1.MAJ BUDVA- KOTOR – TIVAT

1. maj u Budvi!

Budva se sa pravom naziva metropolom crnogorskog turizma zahvaljujući velikom broju prekrasnih plaža i hotela koji ovo mjesto čine jednim od najpoželjnijih turističkih mjesta. Osim prirodnih ljepota, Budva obiluje brojnim povijesnim i kulturnim spomenicima. Stari grad Budva leži na malom poluotoku i predstavlja pravi kovčeg blaga kulturne baštine ovoga kraja.

— Mogućnost polaska iz sljedećih gradova: Fojnica, Kiseljak, Hadžići, Sarajevo, Konjic, Jablanica, Mostar… —

Prevoz: Autobus

Trajanje: 3 dana - 2 noćenja

Datum: 30.04. - 02.05.2023.

Grupno putovanje, Praznici, Polupansion

Za minimalno 35 prijavljenih:

HOTEL  Cijena za redovne rezervacije
Hotel Poseidon 4* ili sličan 279 KM

Napomena: U slučaju manjeg broja prijavljenih cijena se uvećava za 40 KM po osobi

 

Ponuda uključuje

Troškovi organizacije putovanja, Prevoz visokoturističkim luksuznim autobusom Neoplan Cityliner, Smještaj u hotelu na bazi 2 noćenja na bazi polupansiona u 1/2 i 1/3 sobama, Obilazak Tivta i Porto montenegra, Usluge pratioca grupe za minimalno 35 prijava

Ponuda ne uključuje

Fakultativni izleti, Lični troškovi potnika, Putno zdravstveno osiguranje, Doplatu za jednokrevetnu sobu (50 KM po osobi), Osiguranje od otkaza, Ulaznice u objekte, Boravišnu taksu (1,5 eura po danu i osobi), Dijete do 3 godine sa dvije odrasle osobe plaća 159 KM
Radno vrijeme

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 17:00

Odlična korisnička podrška

Tokom navedenog radnog vremena radimo najbolje što možemo da odgovorimo na sva vaša pitanja u što kraćem roku

Izvrsna usluga na destinaciji

Kada dođemo tamo, očekujte 100% podrške za sve vaše nedoumice.

Plan putovanja

1. DAN / 30.04.2023. / SARAJEVO – BUDVA

Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u 23:30h, te polazak u 00:00h. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Budvu je planiran u jutarnjim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Budvu slijedi kraći fakultativni razgled grada u pratnji licenciranog lokalnog vodiča u trajanju od cca 1h. Kraći obilazak grada teatra, šetnjom drevnim ulicama unutar zidina, jednog od najstarijih gradova na Jadranskom moru, a svakako najpopularnije destinacije primorja Crne Gore. Nakon toga slobodno vrijeme za šetnju i kafu. Odlazak u hotel te check in iza 14h. Odmor u hotelu i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. DAN / 01.05.2023. / BUDVA – SVETI STEFAN & KOTOR (FAKULTATIVNO) – BUDVA

Doručak u hotelu. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog odlaska sa licenciranim vodičem do Svetog Stefana i Kotora. Polazak u 10:30h prema Svetom Stefanu. Foto stop i šetnja Svetim Stefanom te nastavak prema Kotoru. Razgled Kotora, grada na obali Bokokotorskog zaljeva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora. Tu se nalaze 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Povratak u hotel! Odmor u hotelu i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

3. DAN / 02.05.2023. / BUDVA – TIVAT - SARAJEVO

Nakon doručka, slijedi check out iz hotela do 10h. Polazak prema Tivtu i obilazak Porto Montenegra. Poređenje sa Monte Karlom, Porto Montenegru daje posebnu draž i dovoljno govori o glamuroznom ambijentu ovog mjesta. Mnogo kafića i restorana, butika i prodavnica svjetski poznatih brendova, čine Porto Montenegro destinacijom vrijednom posjete i obilaska. Upečatljiv identitet tivtske marine očarava svakog ko se nađe u ovom crnogorskom naselju. Izgrađen po ugledu na tradicionalne gradove i po uzoru na mediteransku i venecijansku arhitekturu. Karakterišu ga nepravilno razmješteni objekti, ali sa kompatibilnim dizajnom koji stvara osjećaj elegancije i raskoša. Slobodno vrijeme cca 1h. Vožnja prema Bosni i Hercegovini. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Dodatne informacije

Mogućnost polaska iz sljedećih gradova: Sarajevo, Hadžići, Konjic, Jablanica, Mostar…
Napomena: Ovaj program je samo prijedlog, te može doći do izmjene istog. Kalkulacija rađena na bazi minimalno 35 putnika. Agencija zadržava pravo izmjene programa i cijene aranžmana ukoliko ne bude dovoljan broj prijavljenih ili dođe do promjene cijene smještaja, prevoznih usluga i drugih kalkulativnih elemenata koji direktno utiču na formiranje konačne cijene aranžmana. Cijene su rađene na bazi trenutnih cijena ulaznica. VALIDNOST PASOŠA MORA BITI MINIMALNO 6 MJESECI OD DANA ULASKA U ZEMLJU. Svaki putnik mora imati uplaćeno putno zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije). Agencija nije odgovorna u nedostatku istog. Agencija ne utiče na zaustavlj
OBAVEZNO: Molimo da svoje fakultativne aranžmane rezervišete u Relax Tours poslovnici minimalno 10 dana prije početka putovanja. U suprotnom, ne garantujemo za raspoloživost ugostiteljskih kapaciteta, turističkih objekata, prevoza i ostalih sadržaja koji čine gore pomenute usluge potpunim. Agencija zadržava pravo uvećanja cijena fakultativnih izleta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih.

Naša preporuka

Naša preporuka

Pošaljite upit - Rezervaciju